avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Stopare penalizari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Stopare penalizari

Am un credit pe care s-a facut poprire acum ceva timp(3 ani), acum citeva zile am intrebat situatia soldului si m-am ingrozit ......penalizarile sunt cat suma principal de plata. M-am adresat bancii cu rugamintea de a opri penalizarile, I-am prezentat situatia delicate si raspunsul a fost negativ. Ce pot sa fac ca in ritmul asta o sa imbatrinesc si o sa platesc dar penalizarile cresc pe fiece zi si degeba platesc.....exista vreo solutie ?:O:O:O
Cel mai recent răspuns: coltaciprian , utilizator 16:46, 16 Martie 2016
Nu. Doar plata. Penalitățile sunt sancțiunea faptului că nu ați plătit la timp, așa cum v-ați obligat.

Doar dacă sunt abuzive, ar putea fi anulate parțial de Instanță.
pai si cum iti dai seama ca sunt abuzive ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati pentru termoficare limo limo buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. in momentul de fata sint cu plata cheltuielilor de intretinere la zi, mai putin o ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere pe luna mai mare decat intretinerea indy indy Buna ziua! Intrebarea mea este legata de modul de calculare al restantelor la intretinere! La mine in bloc se uita la soldul total din luna precedenta si se ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu si continuare penalitati la banca membruev membruev Am poprire pe salariu ptr nerambursarea integrala a unui credit in euro la banca. Platesc de 3 ani si datoria aproape ca n-a scazut mai deloc. E posibil asa ... (vezi toată discuția)