avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Leasing auto
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Leasing auto

In 208 am cumparat un autoturism dacia logan in leasing pe sase ani ! in 2011 am renuntat la contract deoarece nu mai puteam sa platesc ! am ramas cu o suma de 6000 de ron restante ! as dori sa stiu ce sa fac sa inchei aceasta problema ! sa le dau ce datorez si gata ! ei au spus ca trebuie sa dau 3500 de euro !
Solicitati-le o detaliere a sumelor, sa vedeti care de unde provin.
Apoi, le dati banii...
am luat legatura cu rci leasing romania si ei au trimis dosarul la aps ! trebuie sa le dau 5100 de euro !!! ce pot sa imi faca daca nu platesc ? eu si sotia nu avem nimic !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing - executare silita bigbos bigbos am luat un logan in leasing in 2008 de la rci leasing si nu am mai putut plati ratele masina a fost recuperata de rci leasing cu rezilierea contractului bun ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de leasing mihai lazar mihai lazar In luna iunie,am platit o factura in val de 3800 RON,reprezentand plata facturi + penalitati,fiind la zi cu plata leasing-ului. factura care a fost emisa ... (vezi toată discuția)
Rca la contract leasing pf bijouxxx75 bijouxxx75 in 2007 am incheiat un contract de leasing pe persoana fizica pt. o DACIA Logan la RCI Leasing deabia dupa ce am semnat actele am gasit si \"chicitele\" ... (vezi toată discuția)