avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate teren

Detin un teren fara acte, de la bunicii mei.Am facut masuratorile necesare dar cei de la notariat mi-au zis ca trebuie si acordul vecinilor ( ceva de genul - proces verbal unde sa semneze cei 2 vecini care ma recunosc ca proprietar). Problema este ca unul dintre ei nu vrea sa semneze, datorita unor conflicte mai vechi.
Ce solutii exista?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:22, 16 Aprilie 2016
il chemi in instanta
Cerere ptr.actiune in constatare in contradictoriu cu vecinul care nu va recunoaste,martori vecini care va recunosc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate moștenită de la tată și bunici, fiind în coproprietate cu alte rude (veri, mătuși): construcții+teren im82 im82 Bună dimineața, Ref. la o proprietate moștenită de la tată și bunici, fiind în coproprietate cu alte rude (veri, mătuși), construcții+teren ... (vezi toată discuția)
documentatie cadastrala si obtinere numar cadastral pacurar pacurar Am cumparat in anul 1999 o casa cu teren inscrisa in Cartea funciara si avand nr.topo (in Oradea) doar ca acum pt a putea obtine o autorizatie de modificare ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de vecinatate Maryanna88 Maryanna88 Bună ziua! A venit un vecin cu proces verbal de vecinătate. Are un teren și vrea sa construiască o casă. Nu este vecin direct cu noi. Noi suntem în ... (vezi toată discuția)