avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Activitate Costel55

Activitate Costel55

Răspuns la discuția Asigurare de sanatate
Multumesc.
Buna ziua. Fiul meu, major, la ora actuala nu realizeaza venituri, nici de natura salariala, nici din alte surse. As dori sa il asigur la CNAS, pentru asigurarile de sanatate. Cum as putea face asta? Va multumesc.
Răspuns la discuția Prescriere amenda transport local
Multumesc
Amenda este din 23.02.2011, nu am primit somatie de la fisc. Amenda este pe numele fiului meu, era la studii in Germania; bunicul lui s-a operat si a venit cu avionul. Normal ca de la aeroport nu ai de unde sa cumperi bilete RATT, dar exista autobuz.. Tinand cont de data amenzii, se mai prescrie dupa 5 ani sau nu, pentru ca somatie nu am primit. Problema este ca nu se poate plati impozitul pe locuinta, si nu vor sa incaseze doar impozitul. MULTUMESC
Buna ziua,
In data de 08.03 am stationat, intr-adevar, in dreptul unui indicator cu stationarea interzisa, exceptie taxi; au venit cei de la Politia Locala si mi-au lipit un sticker pe parbriz in care ma rugau sa ma duc la sediul PL ca sa imi ridic procesul verbal. Este legala aceasta procedura? Cum pot sa fac sa contest procesul verbal, pentru ca prevad ca il voi primi acasa...?
Multumesc
Buna ziua, este adevarat ca amenzile primite de la operatorii de transport local nu se mai prescriu dupa 5 ani?
Multumesc