avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate ROEL

Activitate ROEL

Mama are 88ani şi vrea să dea celor doi copii,terenul deținut.Care este calea ,fără costuri prea mari?
Ce trebuie să fac ca persoana fizică pt. a -mi intabula terenul agricol.Localitatea unde am terenul a terminat cu măsurătorile.
Discuție succesiune
Tatăl meu a decedat in12.2000.De atunci nu am făcut succesiunea.Întrebarea e..daca plătim o penalizare?Sau după 10 ani s-a prescris penalizarea?
Dividendele se pot declara online? Handicapații sunt scutiți de cass pe dividende?
Tatăl meu a decedat în anul 2000.Nu s-a făcut succesiunea.Ordinul 1125/2016 mă ajută să fac succesiunea fără să plătesc penalizare?
Discuție Succesiune
Tatăl meu a decedat în anul 2000 și nu am facut succesiunea.Ordinul 1125/2016 mă ajută să o fac pe gratis?
ce drep are o persoană cu uzufruct viager și ce se întămplă daca proprietarul decedează înaintea celui cu uzufruct?
Soțul poate dona,vinde partea lui de casă soției?
Discuție succesiune
La ce sumă se ridică penalizarea,dacă succesiunea nu s-a făcut in cei doi ani?
Discuție succesiune
Bună,tatăl meu a decedat in anul 2000.A rămas o casă ,proprietari tata și mama 1/2.Dacă nu s-a făcut succesiunea timp de 15 ani,casa a devenit in totalitate mamei?Mai e necesar să facem succesiunea după tata?Mulțumesc.