avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Activitate Pisicescu

Activitate Pisicescu

Discuție Buna ziua
Ce act normativ reglementeaza obligatia institutiilor statului pentru organizarea audientelor la conducerea acestora si cine este obligat ca persoana sa audieze petenta?
Discuție Juridic
Ce act normativ reglementeaza obligatia institutiilor publice de a organiza audiente la cererea cetatenilor?
O lege poate fi modificata printr-o Hotarare de Guvern?
Discuție Intrebare
Cand trebuie pusa in aplicare o hotarare definitiva a instantei de Judecata, la pronuntare sau dupa ce va fi redactata si comunicata hotararea respectiva ?
Daca o hotarare de Guvern a fost modificata printr-o lege, iar gurvernul refuza sa respecte legea respectiva, aceasta hotarare de guvern mai produce efecte juridice?
De unde pot obtine un document oficial din care sa rezulte valoarea medie a unui metru patrat de teren in perimerul sectorului 1 Bucuresti.
Solicit aceasta informatie deoarece CEDO mi-a pretins sa prezint un document din care sa rezulte valoarea medie a unui metru patrat de teren mentionat mai sus.
Cheltuielile de judecata cerute in instanta se acorda la fiecare faza a procesului sau numai la terminarea finala a procesului? Unde este prevazuta aceasta precizare?
Intr-o recenta emisiune TV REALITATEA TV in emisiunea "BANII VORBESC", doamna avocat CORNELIA LALU, a afirmat ca nu mai pot fi executate silit din punct de vedere financiar, institutile statului.
In ce act normativ este reglementata aceasta afirmatie?
Am castigat procesul cu ministerul finantelor si vreau sa-l execut silit prin blocarea contului pana imi va achita datoria.Ce trebuie sa fac?