avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters384057

Activitate ContSters384057

Poate un furnizor de transport sa schimbe unilateral termenul de plata la o factura nescadenta prin simplu fapt ca o alta factura sa a expirat si inca nu a fost platita?
Daca va trimit copie de Decizie de impunere (fara specificatie de firma care a primit acest act) puteti formula unui raspuns? Multumesc
Care sunt documentee necesare care ar trebui anexate la cererea de suspendarea executării actului administrativ (Decizie de de impunere - Control TVA), conform Legea 554/2004 -Art.14-15, pentru a justificarea a unei pagube iminente, la un srl cu activitatea de fabricatie si cu peste 400 de angajati?
Am nevoie de un model de punctul de vedere cu privire la constatările organului de inspectie fiscală in materia de TVA si in particular pentru doumente justificative la prestari de servicii (perioada de control: 2010-2014). Multumesc tuturor!
Care sunt motivele justificate, la un mare contribuabil, pentru a obtine acordul conducătorului organului de inspec?ie fiscală de prelungirea termenul de depunere punctul de vedere cu privire la constatările organului de inspec?ie fiscală conform art.130 alin.5? Cateva exemple de motivele care pot sa fie acceptate de organul fiscal?
Un francez doreste sa deschide o microintreprindere (in forma de SRL) in Romania care va face servicii de asistenta comerciala pentru vanzari cu un contract de prestare de servicii la o firma de mobilier de bucatarie din Romania. Care poate sa fie codul CAEN mai potrivit pentru aceasta microintreprindere?
O societate producatoare de mobilier de bucatarie cu sediul in Romania doreste deschiderea un sediu (depozit) in Marea Britanie. Care sunt documente necesare? Cum va proceda aceasta societate din punct de vedere fiscal si ce obligatii fiscale are aceasta societate fata de statul britanic si statul Roman?
Un italian doreste sa deschide o microintreprindere (in forma de SRL) in Romania care va face servicii de asistenta pentru logistica si pentru productie cu un contract de prestare de servicii la o firma de mobilier de bucatarie din Romania. Care poate sa fie codul CAEN mai potrivit pentru aceasta microintreprindere?
Un SRL este format de 2 asociati din care unu are 89% din capital social si altu are 11% din capital social.
Administrator este o alta persoana fizica.
Care sunt conditii pentru a fi exclus asociatul care detine 11% din capital social ?
In cazul in care este initiat control ANAF pe rambursare TVA si am constatat o eroare in declaratia 390 (gresit CUI partner extern), mai putem face declaratie rectificativa la perioada respectiva?
Procesul verbal de control nu este inca finalizat (controlul a fost suspendat) ne au sesizat doar existenta unor operatiuni suspecte cu acest CUI eronat.
Se mai poate face rectificativa in acest caz si care este baza legala?