ce fel de reteta trebuia sa va elibereze?una gratuita? Eu am nascut in 2014 si cand am intrebat medici (atat pediatri cat si medicul de familie, dar si pe la farmacii), mi s-a zis ca nu se mai da demult laptele praf gratuit, asa ca am investit mii de lei in laptele praf al fetitei mele. daca cumva se mai da laptele praf gratuit, ce conditii trebuie sa indeplinesti daca cumva stiti? Maii stiu destule mamici care cumpara la greu lapte praf, va multumesc
florentinabizdiga
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua, se mai poate folosi semnatura electronica pe numele unei angajate care a plecat din societate? Ea este de acord sa o folosim pana cand aceasta expira (pana la sfarsitul anului), dar nu stim daca ne trebuie vreo procura din partea ei care sa certifice acest fapt. Mentionam ca semnatura electronica se foloseste doar pt a trimite declaratiile contabile si bilanturi, deci doar in relatia cu ANAF. Multumesc.
Buna ziua stie cineva daca o firma se poate suspenda sau radia daca exista doar o singura angajata care in prezent se afla in concediu crestere copil pana in decembrie 2018? mentionez ca firma nu are datorii la stat.
In caz afirmativ , daca societatea se radiaza anul acesta, angajata aflata in crestere copil mai poate solicita somaj atunci cand va reveni din concediu in 2018?
Si cine ii va intocmi adeverinta pt somaj, decizia de concediere individuala, revisalul etc. daca firma nu o sa mai existe?
multumesc . diurna externa a angajatei in cauza este de 55 euro/zi,iar in legislatie citez:
In statele din UE este prevazut acelasi nivel de diurna legala (35 euro/zi, cu posibilitatea de maxim fiscal de 2,5 ori x 35 euro/zi = 87,5 euro/zi)
deci, daca angajata avea o diurna de peste 87.5 euro/zi, doar atunci completam adeverinta de obtinere ccc cu veniturile respective in lei. Am inteles bine?
Buna ziua stie cineva cum se completeaza adeverinta pt indemnizatie crestere copil de 2/3 ani? am o angajata de peste 2 ani la noi la firma (din septembrie 2014) si a nascut in decembrie 2016; si nu stiu daca adeverinta pe care trebuie sa o emit se completeaza pe toate cele 24 de luni sau doar ultimele12 luni inaintea nasterii copilului?
p.s ce inseamna '' ca a lucrat 12 luni in ultimele 24 de lui anterioare datei nasterii copilului? femeia a lucrat la noi la firma 2 ani si 4 luni.