Buna ziua.
Am un salariat care a castigat un proces cu societatea.Va rog sa-mi spuneti in ce cont inregistrez cheltuieli de judecata pe care le platesc salariatului conf.sentintei
definitive.
Va multumesc.
Suntem o societate de transport local; uleiul uzat rezultat de la schimbul de ulei il vindem unor firme.Va rog spuneti-mi factura pe care o emit la vanzarea uleiului uzat poate avea mentiunea taxare inversa? Uleiul uzat intra in categoria produselor cu taxare inversa?
revin cu aceeasi problema o factura de la un furnizor cu tva la incasare din noiembrie 2015, tva 24%,factura o platesc esalonat in 18 rate, am inteles ca trec in 4426 fiecare rata lunara, dar care este cota de tva, 24 sau 20?
revin cu intrebarea si va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am o factura de cumparare a unui mijloc fix de la un furnizor care practica tva la incasre.Factura este emisa in noiembrie 2015.Plata o fac esalonat in 18 rate lunare conf.contract, tva a fost inregistrata in noiembrie in contul 4428.Cand tva devine exigibila si o pot inregistra in cont 4426?
am o factura de cumparare a unui mijloc fix din 03.11.2015 de la un furnizor care este platitor de tva cu tva la incasare.Plata o fac esalonat in 18 rate lunare conf.contract.Cand devine tva exigibil?
La momentul acesta tva este inregistrat in contul 4428.