Da,respect.A plecat cu amantul care la randul lui are familie cu 2 copii minori,si el a parasit casa lasand sotia fara un ban,ba chiar a luat alocatia copiilor de pe card.
Eu inteleg ce spuneti.Aici e vorba de doi ,,oameni,, care au plecat sa isi traiasca viata impreuna fara sa le pese de ce ramane in urma.Fratele meu a fost in strainatate a trimis mii de euro acasa iar ea a fituit o parte din ei cu amantul.Cand a ramas in tara fratele meu lucra cu baiatul cel mare in jud iasi si veneau acasa la cateva zile.In una din seri cand au venit acasa fata care nu implinise 12 ani nu avea in frigider decat un ou si o vanata si se chinuia sa isi faca o vanata pane.Iar doamna mama plecase de dimineata la servici acolo in localitate unde lucra ca vanzatoare si ar fi trebuit la ora 14 sa fie acasa.Era 7 seara cand a ajuns fratele meu cu baiatul iar ea nu era acasa si nici nu a lasat mancare la copii.Respect oentru asa o mama?
Daca ii erau dragi copiii nu ii lasa de izbeliste asa cum o facea demult cand nici fratele meu nu stia ce se intampla acasa.
DlGoe a scris:
sunt prostituate care isi ingrijesc copiii si mame bisericoase care-i neglijeaza Superb, d-le avocat! Respect!