Bunicii mei detin mai multe parcele de teren extravilan. Din pacate titlurile de proprietate s-au pierdut odata cu decesul bunicului.
Intrebarea mea este: care sunt autoritatile competente sa identifice aceste terenuri si care sunt pasi de urmat pentru noi mostenitorii legali sa identificam aceste terenuri ?
O firma de arhitectura lucreaza la proiecte proprii insa si prin colaborari cu alte companii. Aceasta firma de arhitectura isi adauga in portofoliul de clienti si proiectele in care a fost subcontractat.
In prezentarile companiei figureaza astfel una din companiile pentru care au fost subcontractati, firma de arhitectura folosind o sigla mai veche a respectivei companii.
Compania in cauza poate cere daune pentru folosirea imaginii si siglei lor in prezentarile firmei de arhitectura ?
Firma de arhitectura si compania nu au discutat niciodata si nu au acceptat ca sigla lor sa fie folosita.
Mentionez ca sigla folosita este una de acum 10 ani care nu figureaza pe site-ul companiei sau pe OSIM.
Stiam de prevederea legala dar nu eram sigur ca ea incumba un singur angajat sau odata declarat poate in Revisal, o cerere ulterioara a altui angajator nu mai poate fi realizata.
Speta era ca copil 1 se naste in timp ce este angajat la angajat 1 , ulterior vine bebe 2 iar persoana este angajata la angajator 2. Diferenta este de 3 ani intre bebe 1 si bebe 2.
In cazul in care a fost luat un atestat si a fost depus la angajatorul 1 pentru primul copil, poate fi depus cursul de puericultura pentru copil 2 la angajator 2 ?
Scuze pentru intrebare. Stiu ca a mai fost postata o astfel de intrebare dar vreau sa ma lamuresc:frantic:
Dupa absolvirea definitivatului la Colegiul Consilierilor Juridici in acelasi an se poate da examen de definitivat in Barou.
Sau pe langa cei 2 ani din Colegiu mai trebuie un adaos de inca 3 ani pentru indeplinirea a 5 ani de vechime?:(