avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare denumire 3 camere in 2 camere la imobile
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare denumire 3 camere in 2 camere la imobile

Buna ziua,

In noiembrie 2019 am semnat un ante contract de vanzare cumparare cu un dezvoltator imobiliar in care am avut trecut imobil 3 camere.

Intre timp acesta mentioneaza faptul ca legea nu ii mai permite sa le numeasca 3 camere ci 2 camere.

Exista o noua reglementare privind aceasta modificare?

Poate dezvoltatorul sa modifice aceasta denumire in contractul de vanzare cumparare ?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:58, 14 Februarie 2023
[ link extern ]
poate are legatura cu suprafetele, ca ar trebui sa aiba un minim de m2, uitati-va in link.
Cred ca ar trebui sa scada la pret sau sa nu mai semnati contractul, daca nu va vinde 3, ci 2.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare dragos18 dragos18 buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns pentru speta de mai jos In iunie 2009 am intocmit un ante-contract de vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Ap vandut cu suprafata mai mica thesys thesys Buna ziua, in curand voi cumpara un apartament intr-un bloc nou, iar problema este ca suprafata utila masurata (85 mp) este mai mica cu 4mp fata de ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie apartament alynakiss112 alynakiss112 Buna Ziua, Am cateva nelamuriri legate de plata unui TVA pentru o locuinta noua. In trecut am cumparat o locuinta cu TVA 5% am fost nevoita sa o vand, am ... (vezi toată discuția)