Buna ziua. Un srl-d are un cod caen principal si inca vreo 5 secundare. La activitatea ce urmeaza sa o desfasor pot folosi toate codurile caen sau numai cel principal ?
Buna seara. Sunt functionar public cu norma intreaga. Vreau sa imi deschid un srl-d. Pot sa ramana in continuarea angajat ca si functionar si sa fiu si propriul angajat si la srl-d . Unde gasesc un cadru legal. Multumesc frumos.
Ca un simplu cetatean si angajat al statului, altul decat cel sanitar sau educational, pot ataca la CCR legea privind majorarea salariala aplicata de guvern. Consider ca este discriminatorie. :((
stau in chirie locuinta ANL. cum pot afla valoarea de amortizare pentru perioada august 2009 - iulie 2016. aceste informatii nu le pot afla de la primarie. refuza categoric sa mi le furnizeze. atata stiu ca valoarea locuintei este de 162.000,00 lei.
multumesc frumos
stau in chirie locuinta ANL. cum pot afla valoarea de amortizare pentru perioada august 2009 - iulie 2016. aceste informatii nu le pot afla de la primarie. refuza categoric sa mi le furnizeze. atata stiu ca valoarea locuintei este de 162.000,00 lei.
multumesc frumos
Buna ziua. Toate actele depuse la dosarul de credit au fost ok. Nici un document fals. Singura prostie a mea a fost faptul ca nu am platit acel credit. De aici si temerea de a fi acuzat de inselaciune.