avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate AngGeo

Activitate AngGeo

Da, onorariul a fost platit integral. Dupa ce i-am trimis actele spre studiere, dumnealui a spus ca este vorba doar de o infatisare in cazul meu, pentru ca e un caz simplu si nu e nevoie o a doua infatisare. Pentru aceasta singura infatisare va trebui sa platesc eu 600 de lei. Am contractul, am chitanta si am si raspunsul dumnealui ca a primit banii.
Suma pentru care eu sunt executata este de 1.400 de lei. Daca angajez un alt avocat inseamna sa platesc un alt onorariu. Asa ajung la suma executata. Inseamna ca mai bine plateam suma?
Acum ca dosarul este suspendat, ce inseamna asta? La ce sa ma astept?
Am sunat la judecatorie. Contestarea a fost depusa, dar nu scrie de catre cine. Eu locuiesc in Belgia si de acea mi s-a parut normal sa apelez la un avocat. Totul s-a desfasurat prin e-mail si telefon. Deci contestarea a fost depusa, nu scrie de catre cine. La termenul de judecata, asta fiind 4/09/2017, nu s-a prezentat nimeni si nici actele urmatoare, adica dovada platii taxei judiciare nu a fost depusa. Desi plata a fost facuta in iulie, iar dovada a fost transmisa chiar de atunci.
Domnul traieste, pentru ca l-am tot sunat. La un moment dat, adica ieri, m-a sunat inapoi si s-a recomandat. M-a intrebat daca sunt Doamna Felicia. I-am spus ca nu, sunt Loredana, moment in care a inchis telefonul.
Buna ziua. In urma cu ceva timp am expus aici, pe forum o problema. Era vorba de o executare silita. Am contactat un avocat. Am verificat si pe site-ul judecatoriei Brasov si l-am gasit in lista, deci totul era ok. Am facut un contract de reprezentanta, am facut plata serviciilor, el urmand sa ma reprezinte. Dar, surpriza! Nu mai raspunde nici la telefon si nici la e-mail. Acum, pe site-ul Judecatoriei Brasov, dosarul meu apare ca suspendat, cauza fiind nerespectarea indatoriilor din partea mea.
Cu cine ar trebui sa iau legatura mai departe? Inteleg ca suspendare inseamna ca trebuie sa reiau toata actiunea? Trebuie sa iau legatura cu un alt avocat?
-Regulamentul forumului precizează faptul că discutăm speța, nu persoanele fizice sau juridice implicate. Mulțumesc pentru înțelegere-
Nici nu va mai raspunde. Se pare ca nu suntem singurii inselati. Desi am verificat pe site-ul avocatilor din Brasov, iar el figura pe lista lor. Si eu am facut contract cu el, am facut plata, dar mai mult nu a facut. Dosarul meu este acum suspendat.
Răspuns la discuția Contestatie PV
Ei, se pare ca domnu mentionat doar incaseaza banii dar nu isi face treaba. si eu am un dosar suspendat pentru ca dupa ce l-am platit nu mai raspunde nici la telefon si nici la e-mail.
Nu am mai fost somata. Ei au trimis titlul luna trecuta, pe data de 14 aprilie. La adresa respectiva locuieste doar soacra mea, care si ea este foarte des plecata la mama ei. Ea a ajuns luni acasa si a gasit somatia. Deci inteleg ca e cam tarziu sa mai contestez executarea. Suma nu este mare, e vorba de doar 1.500 de lei. Dar nu este datoria mea, nu inteleg de ce, dupa atatia ani de tacere ma executa pe mine. Mai ales ca la acea vreme mi-au spus ca problema este rezolvata in ceea ce ma priveste pe mine. Gasesc un pic ciudat ca dupa 8 ani s-au hotarat sa imi trimita aceasta somatie. Ca sa angajez pe cineva sa ma reprezinte, mi-e teama ca va trebui sa ii platesc serviciile. Servicii de care in mod normal nu as avea nevoie. Dar nici suma nu mi se pare normal sa o platesc.
Buna ziua. Revin cu o problema.
In urma cu 8 ani cineva mi-a furat cardul de credit si a scos o suma de aproximativ 1000 de lei. Dupa verificari au constatat ca da, nu am fost eu cea care a retras banii. Bun, eu nu mai trebuia sa achit suma. Cei de la banca au spus ca inchid dosarul, ca nu mai am datorii. Dupa 8 ani de zile, eu nu mai am dovezi in acest sens. M-am mutat din tara si tot ce am considerat ca nu imi mai trebuie am aruncat sau am dat.
Acum ma suna soacra-mea sa imi spuna ca a primit acasa un plic pe numele meu, plic de executare silita. Plicul vine de la executor judecatoresc Dragan Daniel George din Brasov. In somatie scrie ca eu trebuie sa imi declar bunurile, pentru ca s-a declansat executarea silita pentru acea datorie. Bunuri nu am in Romania, in afara de un un teren de 500mp arabili in jud. Brasov. Ma roaga in scrisoare sa platesc suma de buna voie.
Nu e cam tarziu ca dupa opt sa ma trezesc cu un asemenea titlu executoriu? Cum pot ataca eu titlul din moment ce eu nu mai am nicio dovada? Este posibil ca ei sa imi puna poprire pe teren?
Va multumesc pentru eventualele raspunsuri.
Răspuns la discuția Martori divort
Dar eu, ca si nora, pot fi martor?
Răspuns la discuția Datorie card furat
Nu am niciun fel de bun mobil sau imobil in acest moment. Dar creanta a fost vanduta in urma cu 8 ani, iar timp de 8 ani ei nu au facut decat sa trimita instiintari prin posta la o adresa unde eu nu mai locuiesc de 6 ani. Anul trecut am fost sa imi vizitez fostii vecini, iar unul dintre vecini mi-a dat ultimul plic primit. Nu m-au contactat niciodata prin telefon, desi acesta era scris pe foile pe care ei le-au trimis, nu m-au contactat niciodata prin e-mail, desi adresa mea sta scrisa pe foile lor. Iar creditul de 800 de lei mi-au spus cei de la banca ca nu trebuie platit. Dupa atatia ani eu nu mai am nicio dovada a ceea ce s-a intamplat, mai ales ca ei nu mi-au dat la acea data nimic la mana, ci doar mi-au inchis contul.
In anul 2008 mi s-a furat un card pe care nu aveam bani fizici, dar aveam deschisa o linie de credit la care plateam o rata lunara de 10 % din suma datorata. Cel care mi-a furat cardul nu a putut sa fure decat diferenta de 800 de lei pe care o platisem. Am mers la banca si am reclamat acest lucru si s-a constatat ca intr-adevar, nu am fost eu cea care a luat banii de pe card. Dar de atunci, ei au vandut aceasta datorie unei firme de creante care inca de atunci ma asalteaza cu amenintari si plicuri in fiecare luna. Suma a ajuns acum cam pe la 5.000 de lei, pe care nu am de gand sa ii platesc. Anul acesta planuiesc sa imi cumpar un teren si vreau sa stiu daca firma de creante imi poate lua terenul pentru acoperirea sumei pe care zic ei ca o am de platit.
Multumesc.