Mi se cere la angajare situatia militara (documente doveditoare). Asta inseamna in cazul meu adeverinta de recrutare dar presupune si o vizita la centrul militar pentru luare in evidenta. Acest lucru nu mi s-a mai cerut la angajare, cel putin eu nu imi amintesc. Intrebam daca a aparut mai nou vreo modificare legislativa care sa determine angajatorul sa ceara astfel de acte. Vorbesc de angajare la firma privata, in civil, a nu se intelege functie militara.
Buna ziua! Au aparut modificari de data recenta in cadrul legislatiei cu privire la situatia militara? Sunt recrut, am 47 de ani si mi se cere acest lucru la angajare desi pana acum nu mi s-a mai cerut la alte locuri de munca.
Multumesc
Buna ziua,
In cazul angajatului care nu doreste sa revina la acelasi loc de munca dupa CCC, este necesara doar o cerere de incetare a contractului de munca sau o cerere initiala de incetare a suspendarii si apoi una de incetare a contractului de munca?
Buna ziua,
Sunt in CCC din martie anul acesta si am zile de concediu ramase neefectuate din 2021. Ce se intampla cu ele, cum ar trebui procedat?
Multumesc frumos.