avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In cazul in care sotia, aflata de un an in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In cazul in care sotia, aflata de un an in concediu ...

Buna ziua!
In cazul in care sotia, aflata de un an in concediu crestere copil, doreste sa se angajeza la alt loc de munca - urmand a intra eu in ccc-, ce obligatii are fata de vechiul loc de munca. E necesara reincadrare si demisie, e de ajuns notificare, etc?
Multumesc frumos
Ultima modificare: Marți, 1 Martie 2022
manu_el, utilizator
Cel mai recent răspuns: manu_el , utilizator 12:06, 10 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E de ajuns cererea de incetare a c.i.m.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Este corect sa i se ceara sa faca initial o cerere de incetare a suspendarii si apoi cerere de inchidere a contractului?
multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este corect , insa poate si printr-o singura cerere sa solicite ambele aspecte.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in timpul ccc EmiliaIoana EmiliaIoana Buna ziua. Sunt in concediu de crestere al copilului pana in octombrie 2015 (am optat pentru 2 ani). Mi-am gasit alt loc de munca si as dori sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc IrinaIasigean IrinaIasigean Buna ziua! va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta: Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep ... (vezi toată discuția)
Lipsa cerere incetare suspendare cim la terminarea cic carmenbn carmenbn O salariata trebuie sa se prezinte la lucru a doua zi dupa terminarea CIC pana la 2 ani,cu o cerere de incetare a suspendarii CIM.I s-a cerut,totodata,si ... (vezi toată discuția)