avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In situatia in care doresc sa intru in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In situatia in care doresc sa intru in concediul de ...

Buna ziua! In situatia in care doresc sa intru in concediul de crestere copil in al doilea an al copilului (primul an a beneficiat sotia), exista un termen in care trebuie facuta cererea si anuntat angajatorul? Mai exact, cu cat timp inainte trebuie anuntat?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: manu_el , utilizator 15:14, 2 Martie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista un termen in care trebuie facuta cererea si anuntat angajatorul.
Multumesc frumos pentru amabilitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura revenire/intrare in ccc .Catalin. .Catalin. Buna ziua. În prezent mă aflu în concediu de creștere a copilului de aproximativ un an și beneficiez de indemnizația aferentă, timp în care soția ... (vezi toată discuția)
Cu cat timp inainte trebuie anuntat angajagorul de concediul crestere copil? florian_m21 florian_m21 Buna ziua, Sotia este gravida in luna a VI-a si m-am hotarat sa iau eu ca tata concediul de crestere copil. Cu cat timp inainte ar trebui sa anunt angajatorul ... (vezi toată discuția)
Tatal in concediu pentru cresterea copilului happyfl2000 happyfl2000 Buna ziua, Sotia mea este insarcinata si va naste in septembrie 2012. Ea are 33 de ani, si este studenta anul III la o facultate privata. De aceea nu ... (vezi toată discuția)