Am primit la primarie in vederea luarii in debit , de la politie , o amenda din septembrie. Care este termenul de comunicare acontraventiilor, 90 de zile? Se poate trimite amenda inapoi politiei?
Buna seara!
As dori sa ma lamureasca cineva ,am un concediu medical initial pe data de 31 octombrie si in continuare pana in data de 21 noirmbrie. Cate zile sunt suportate de angajator in acest caz.Va multumesc.
As dori sa imi spuna cineva ce se intampla in cazul in care un candidat a prezentat la dosar diploma de licenta in loc de diploma de bac. Postul este pentru studii medii,
In original a prezentat diploma de licenta iar diploma de bac in copie, fara aavea originalul.
Multumesc.
As avea o intrebare .Lucrez la o primarie la resurse umane, incepatoare. Sunt 5 consileri asisteniti 2 cu treapta I cu un salar , unul cu treapta II cu alt sasar si unul cu treapta III cu alt salar. In acest caz cum aplic ordonanta 20?
Nu am percizat , lucrez la o primarie , la executare silita , incepatoare si am primit procesul verbal pentru a fi luat un debit in data de 25.05.2016.Procesul este din 10.01.2016.Poate fi returnat?
Buna ziua!
As avea o intrebare:Am primit un proces verbal de contaventie din 10.01.2016.
Pot sa returnez acest proces pe motiv ca nu a fost comunicat in termen de 90 de zile de la data intocmirii procesului?