avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita

Buna ziua!
As avea o intrebare:Am primit un proces verbal de contaventie din 10.01.2016.
Pot sa returnez acest proces pe motiv ca nu a fost comunicat in termen de 90 de zile de la data intocmirii procesului?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 15:56, 30 Mai 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Trebuie contestat in instanta. Daca il returnati pierdeti temenul de 15 zile in care aveti dreptul sa il contestati si dupa aceea nu mai aveti ce face.
Nu am percizat , lucrez la o primarie , la executare silita , incepatoare si am primit procesul verbal pentru a fi luat un debit in data de 25.05.2016.Procesul este din 10.01.2016.Poate fi returnat?
Actionati conform procedurilor interne pe care le are institutia in care lucrati.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv de contraventie polilex polilex Problema este urmatoarea: In luna noiembrie mi s-a intocmit un PV pt. ca nu purtam centura. Nu l-am semnat, dar agentul nu mi l-a dat spunand ca o sa-mi fie ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala - prescriere sau nulitate AinurCosmin AinurCosmin In urma unui scandal am fost chemat la sectia de politie din localitate m.au \\\\\\"interogat\\\\\\" si mi-au aplicat o amenda contraventionala pentru ... (vezi toată discuția)
Contestație suspendare permis de conducere claudio88 claudio88 Buna ziua ! Pe data de 04.06.2012 mi-a fost reținut permisul de conducere pentru neacordare pe prioritate la o trecere de pietoni (trecere ... (vezi toată discuția)