avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate virgilciobanu

Activitate virgilciobanu

Discuție Rugaminte
Am o gradina in granita cu mine un vecin are casa ,si a montat agregatul de aer conditionat pe peretele spre grafina mea ,lucru care ma deranjeaza datorita zgomotului si a suflului de aer care e destul de puternic.Exista lege care sa-i interzica montajul de astfel de aparate catre alte proprietati ? Multumesc ,o zi buna !!
Răspuns la discuția Rugaminte
Multumesc ,Aveti idee la ce articol ca vad ca are 450 pagini !!
Discuție Rugaminte
stau la casa ,la parterul casei este un magazin ,vreau sa repar acoperisul iar magazinul nu vrea sa contribue la reparatie .este lege care sa oblige toti proprietarii de sub acoperis sa participe la reparatia si intretinerea lui ??
Exista cumva o regula de utilizare de instrumente muzicale (de exemplu pian) in apartamentele de bloc??
Buna ziua
Am un vecin care a construit o casa al carei perete delimiteaza curtea gradinii mele de la tara (am o livata in satul Vale mSaliste ,jud Sibiu)cum iarna nu merg in zona ,nu prea stiu ce se intampla pe acolo,in aceasta primavara ,am constatat ca si-a montat pe peretele dinspre gradina mea un agregat de aer conditionat,care pe langa faptul ca sufla pana in casa mea cand e pornit mai face si o falagie insuportabila fiind destul de mare comparativ cu lele de pe la blocuri,,Vreau sa stiu daca e normal si legal ceea ce a facut ,v-as trimite si o fotografie ca sa vedeti despre ce e voreba ,dar nui aveti buton de atasament