avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Activitate mihaicristian69

Activitate mihaicristian69

Indemnizatia pentru incapacitate temporara de munca este aceeasi cu indemnizatia de concediu medical ? Multumesc anticipat pentru raspuns !
Răspuns la discuția Accident de munca
Va multumesc frumos !
Buna ziua As dori sa pun si eu urmatoarea intrebare ; in cazul unui accident de munca avand ca si consecinta amputarea a 2 degete de la mana dreapta si inca 2 degete care nu se pot reface total , , care sunt obligatiile de ordin material pe care le are angajatorul catre cel accidentat ( salariat ) . Multumesc anticipat
Răspuns la discuția copil minor in intretinere
Va multumesc pentru raspuns !
Răspuns la discuția copil minor in intretinere
Aveam nevoie de un sfat pur juridic si la obiect . Multumesc oricum !
Răspuns la discuția copil minor in intretinere
Da, copii sunt de acord.Fiica mea are aproape 17 ani si vrea sa locuiasca cu mine, cred ca conteaza si parerea ei, tinand cont de varsta .Multumesc .
Buna ziua ! Am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am divortat la notar iar cei doi copii minori au ramas in intretinerea fostei sotii, cu custodie comuna. Intrebarea este cum pot lua unul dintre copii in intretinerea mea ? Multumesc anticipat pentru raspuns .
Buna ziua ! As vrea sa stiu daca in urma divortului de comun acord la notar am lasat fosta sotie sa imi poarte numele in continuare as putea sa ma razgandesc intrucat nu respecta intelegerea de la notar ? Multumesc anticipat oricui ma poate ajuta cu un raspuns !
Buna seara ! Prietena mea vrea sa divorteze intrucat ea si sotul ei s-au despartit de mai bine de 6 ani insa el i-a spus ca nu vrea sa divorteze .Problema ei este ca nu stie unde este insa rudele lui stiu dar nu vor sa-i spuna nefiind in relatii bune cu ea . Intrebarea mea este cum poate divorta si daca il gaseste si el nu vrea sa divorteze cum sa procedeze pentru a divorta ? Multumesc anticipat pentru eventualele sfaturi !
Răspuns la discuția Mama iresponsabila, sau nu
Daca as fi avut posibilitatea sa-i iau la mine nu ar mai fi existat aceasta discutie Eu locuiesc intr-o garsoniera impreuna cu viitoarea mea sotie si nu am deocamdata posibilitatea sa cumpar ceva acceptabil sa-mi pot lua copii cu mine desi imi doresc acest lucru , dar evident ca voi incerca sa fac tot posibilul sa-i iau la mine .Cu respect !
Din ce anume v-ati dat seama ca eu tatal lor nu sunt de acord sa fie integrati in alta familie ? Sunteti foarte perspicace ! Sunt ei oare niste refugiati ca sa se integreze la ei in casa ?