Imi cer scuze, dar cred ca v-ati grabit in a trage concluzii. Am scris ca as dori in recurs sa introduc o actiune prin care sa invoc neconstitutionalitatea acestui impozit forfetar si nu ca ar exista o asemenea hotarare.
Corect. Dar, orice impozit care se plateste are un anumit termen, pana pe data de 25 ale lunii urmatoare. In momentul in care am ridicat certificatul de atestare fiscala
nu erau instituite sumele. Pana s-a dactilografiat hotararea, pana s-a comunicat, au fost instituite sumele, motiv de a face recurs DGFP.
Oricum multumesc de interes, dar m-as fi asteptat sa fie interesati de acest subiect avocatii sau juristii care sunt pe forum. Mi se pare imposibil sa nu fie o portita !!!
Am o firma la care am indeplinit toate demersurile de radiere: dizolvare, lichidare, radiere. Instanta, la fond, a emis o sentinta civila prin care dispune radierea din ONRC. Partea proasta este ca DGFP a atacat-o cu recurs pe motiv de neplata impozit forfetar aferent anului 2009.
Ideea este urmatoarea : as dori in recurs sa introduc o actiune prin care sa invoc neconstitutionalitatea acestui impozit forfetar.
Cine ma ajuta ?
Multumesc pentru raspuns, dar nu sunt multumit.
Societatea pe care vreau sa o radiez, a trecut de etapa de dizolvare, acum fac lichidarea, e usor nu are active si pasive, iar la ONRC dureaza cam 6 luni. Conform art. 237 L31/1990 republicata, ca parte interesata pot face cerere de radiere direct la tribunalul comercial, pe cand aceea cerere de radiere se depune la Reg. Com. Ma gandeam ca trebuie sa sune altfel : Domnule Presedinte .....etc.
cine ma poate ajuta. am cautat sa gasesc o definitie a facturii dar nu ma multumit. stiu ca am citit undeva ca factura fiscala este un contract sub forma simplificata. asa este?
sunt perfect de acord. dar... nu mi s-a dat cuvantul pe fond. instanta de judecata mi-a transmis ca va veni la domiciliul partilor pentru a verifica mai exact cum stau lucrurile, deoarece expertul angajat nu a reusit sa faca corect ceea ce a dispus instanta. este vorba despre o servitute de trecere. fara a avea cuvintul instanta mi-a solicitat ca pana ajunge la domiciliul partilor, sa depun concluzii scrise. sincer nu stiu cum !
sunt novice ! cine ma ajuta sa-mi explice cum se intocmesc concluziile scrise intr-un dosar civil ?
Oameni buni, chiar nu vrea nimeni sa-mi explice !!!