avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters393607

Activitate ContSters393607

Răspuns la discuția autoritatea parinteasca
eu as dori sa-l decad din drepturile parintesti pe tatal copilului....si as dori sa stiu care sunt demersurile...
buna ziua....as dori sa va intreb cum se poate obtine autoritatea parinteasca...cat dureaza procesul si ce acte sunt necesare...va multumesc
noi suntem stabiliti in italia...in ultimii 2 ani nu a reusit sa plateasca pensia alimentara deoarece noi avem un copil impreuna si el nu a avut un loc de munca stabil...in luna mai a fost emis un mandat de arest european si l-au arestat...dupa care a fost trimis in romania...
da este arestat si luna asta are procesul pentru judecarea in lipsa...el a fost citat la adresa veche....are sanse sa il puna in libertate...va multumesc
sotul meu este arestat pentru neplata pensiei alimentare....acum a facut cerere pentru redeschiderea ddosarului pentru judecarea in lipsa...ce posibilitati are ca sa se aprobe sa ii dea banii la fosta...sau cum trebuie sa procedeze....am auzit ceva de genu ca ar putea face o cerere pentru punerea in libertate...va rog ajutati-ma cu un raspuns
Răspuns la discuția arest pe baza mandatului european
va multumesc pentru raspunsuri....as mai avea o intrebare....de 3 zile este in romania la rahova....imi puteti spune cat dureaza transferarea lui in zona de domiciliu???
daca o persoana este arestata in slovenia pe baza unui mandat european emis de romania si are de executat 1 an de pedeapsa....intrebarile sunt urmatoarele
-cand il transfera in romania se scade timpul care a stat arestat in slovenia?
-daca are de executat un an cat timp trebuie sa faca zi la zi?
va multumesc anticipat
Răspuns la discuția mandat de arest european
daca hotararea ar putea fi supusa revizuirii...cat timp dureaza?
-daca el momentan este arestat in slovenia si urmeaza sa fie tranferat in romania....ar fi alte solutii alternative in afara de inchisoare(arest domiciliar)...ast ras de la dumneavoastra
Răspuns la discuția mandat de arest european
nu a putut ajunge la proces deoarece avea un proces in curs in italia
1-in acte scrie ca respectiva nu a primit pensia alimentara din iunie 2013 iar el are chitante cum a platit pana in august 2014...deoarece in august 2014 s-a nascut baietelul nostru si nu a mai reusit sa trimita bani(sunand-o si spunandu-i sa inteleaga situatia si ii trimite cand poate ...dar in schimb nu a vrut sa inteleaga)
2-a avut un avocat din oficiu...nu stiu cine
3-chitantele, cererea si email-urile au fost toate trimise la tribunal...nu stiu din care motiv nu s-a luat in considerare
4-1 an
Buna seara...as dori sa ma lamuriti cu niste raspunsuri....sotul meu a fost condamnat in romania pentru neplata pensiei alimentare....el a fost judecat in lipsa si cu probe false...fosta sotie a declarat ca nu i-a platit nici o luna pensia alimentara..in schimb el are chitantele care dovedesc ca el a platit...ce as dori sa stiu este:se poate redeschide procesul in romania?? Ast raspunsuri de la dumneavoastra....sau intrebari...