Buna seara...as dori sa ma lamuriti cu niste raspunsuri....sotul meu a fost condamnat in romania pentru neplata pensiei alimentare....el a fost judecat in lipsa si cu probe false...fosta sotie a declarat ca nu i-a platit nici o luna pensia alimentara..in schimb el are chitantele care dovedesc ca el a platit...ce as dori sa stiu este:se poate redeschide procesul in romania?? Ast raspunsuri de la dumneavoastra....sau intrebari...
Prima intrebare v-a fost adresata de Dl.Avocat mai sus...iar eu continui:
1) Ce probe false au fost administrate ?
2) Cine la reprezentat pe sotul dvs.?
3) De ce chitantele in copie ( autentificate) nu au fost depuse la dosar?
4) Ce condamnare a primit sotul dvs.?
Doresc raspunsuri la cele 5 intrebari ( 4 + 1 ), dar in legatura cu raspunsul pe care il doriti sigur ca se poate deoarece poate fi eroarea.
nu a putut ajunge la proces deoarece avea un proces in curs in italia
1-in acte scrie ca respectiva nu a primit pensia alimentara din iunie 2013 iar el are chitante cum a platit pana in august 2014...deoarece in august 2014 s-a nascut baietelul nostru si nu a mai reusit sa trimita bani(sunand-o si spunandu-i sa inteleaga situatia si ii trimite cand poate ...dar in schimb nu a vrut sa inteleaga)
2-a avut un avocat din oficiu...nu stiu cine
3-chitantele, cererea si email-urile au fost toate trimise la tribunal...nu stiu din care motiv nu s-a luat in considerare
4-1 an
daca hotararea ar putea fi supusa revizuirii...cat timp dureaza?
-daca el momentan este arestat in slovenia si urmeaza sa fie tranferat in romania....ar fi alte solutii alternative in afara de inchisoare(arest domiciliar)...ast ras de la dumneavoastra
Judecator arestat
MARI777
Buna ziua,as dori daca poate sa-mi raspunda si mie cineva la urmatoarea intrebare: juudecatorul care l-a condamnat pe sotul meu a fost arestat, daca va fi ... (vezi toată discuția)