avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... mandat de arest european
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

mandat de arest european

Buna seara...as dori sa ma lamuriti cu niste raspunsuri....sotul meu a fost condamnat in romania pentru neplata pensiei alimentare....el a fost judecat in lipsa si cu probe false...fosta sotie a declarat ca nu i-a platit nici o luna pensia alimentara..in schimb el are chitantele care dovedesc ca el a platit...ce as dori sa stiu este:se poate redeschide procesul in romania?? Ast raspunsuri de la dumneavoastra....sau intrebari...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:55, 16 Iunie 2016
Din ce motiv nu a participat la proces?
Prima intrebare v-a fost adresata de Dl.Avocat mai sus...iar eu continui:
1) Ce probe false au fost administrate ?
2) Cine la reprezentat pe sotul dvs.?
3) De ce chitantele in copie ( autentificate) nu au fost depuse la dosar?
4) Ce condamnare a primit sotul dvs.?

Doresc raspunsuri la cele 5 intrebari ( 4 + 1 ), dar in legatura cu raspunsul pe care il doriti sigur ca se poate deoarece poate fi eroarea.

Raspunsurile la intrebari va poate ajuta.
nu a putut ajunge la proces deoarece avea un proces in curs in italia
1-in acte scrie ca respectiva nu a primit pensia alimentara din iunie 2013 iar el are chitante cum a platit pana in august 2014...deoarece in august 2014 s-a nascut baietelul nostru si nu a mai reusit sa trimita bani(sunand-o si spunandu-i sa inteleaga situatia si ii trimite cand poate ...dar in schimb nu a vrut sa inteleaga)
2-a avut un avocat din oficiu...nu stiu cine
3-chitantele, cererea si email-urile au fost toate trimise la tribunal...nu stiu din care motiv nu s-a luat in considerare
4-1 an
Hotararea definitiva ar putea fi supusa revizuirii.
Ultima modificare: Duminică, 12 Iunie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
daca hotararea ar putea fi supusa revizuirii...cat timp dureaza?
-daca el momentan este arestat in slovenia si urmeaza sa fie tranferat in romania....ar fi alte solutii alternative in afara de inchisoare(arest domiciliar)...ast ras de la dumneavoastra

Alte discuții în legătură

Judecator arestat MARI777 MARI777 Buna ziua,as dori daca poate sa-mi raspunda si mie cineva la urmatoarea intrebare: juudecatorul care l-a condamnat pe sotul meu a fost arestat, daca va fi ... (vezi toată discuția)
Ordin european de arestare??? gustav_marian gustav_marian Buna seara Am fost invinuit de sotie in Spania ca am lovit-o (nici o urma de vanataie) si am molestat-o psihic (minciuni). Sunt chemat in judecata si nu ... (vezi toată discuția)
Mandat extradare din uk in croatia laur35sau laur35sau buna ziua , doresc parerea d-vs.In sept 2014 am fost retinut de autoritatile engleze in urma unui mandat european de arestare .am fost instintat ca ... (vezi toată discuția)