avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate vgina

Activitate vgina

Notarul sustine ca,vanzatorul trebuia sa-si fi schimbat buletinul in 15 zile dupa pronuntarea sentintei de divort.Am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare pe care a doua zi a anulat-o
Asta i-am explicat si eu ca persoana are acelasi CNP si pe certicate de nastere,casatorie ,buletine,contract-nu si nu ca ne respinge la carte.Cumparatorul nu vrea alt notar.
El spune ca trebuie sa vina si vechiul vanzator-care e in strainatate- si sa faca un aditional la contract
Notarul a zis ca din punctul lui de vedre este ok ,dar la cartea funciara este o problema
Persoana x a divortat-cf. sentintei de divort trebuia sa revina la vechiul nume.La 3 ani dupa divort a cumparat un teren si la intabulat pe numele dinainte de divort,dupa inca1 an si-a schimbat buletinul si a revenit la vechiul nume.Ce rectificari trebuie sa faca la notar ,carte funciara ca sa-l poata vinde?
Are vreun drept sotul supravietuitor asupra unui bun propriu inainte de casatorie al surorii mele ,dupa deces?Este vorba de casa parintilor nostri decedati -nu s-a facut succesiunea iar ei nu au copii.
Răspuns la discuția evaluare imobil demolat
In matricola anului 1960 este precizata suprafata totala a constructiei(cladire+anexe),suprafata teren iar in matricola din anul constructiei se precizeaza nr. de camere , ca este construita din caramida si acoperita cu tigla iar anexele din lemn.Este suficient?
Răspuns la discuția evaluare imobil demolat
Intrebarea este despre evaluarea unei cladiri nationalizate si demolate pe baza valorii din matricola registru fiscal, in vederea despagubirii?
Bunicii mei au avut o casa care a fost nationalizata si ulterior demolata.Am actul de propreietate teren,de nationalizare din anul 1960 ,am matricola de plata a impozitului cu valoarea cladirii si suprafata teren-anul 1960.Nu am schite.releveu.fisa tehnica a cladirii.Se poate face evaluarea pe baza valorii din matricola?