Notarul sustine ca,vanzatorul trebuia sa-si fi schimbat buletinul in 15 zile dupa pronuntarea sentintei de divort.Am incheiat o promisiune de vanzare-cumparare pe care a doua zi a anulat-o
Asta i-am explicat si eu ca persoana are acelasi CNP si pe certicate de nastere,casatorie ,buletine,contract-nu si nu ca ne respinge la carte.Cumparatorul nu vrea alt notar.
Persoana x a divortat-cf. sentintei de divort trebuia sa revina la vechiul nume.La 3 ani dupa divort a cumparat un teren si la intabulat pe numele dinainte de divort,dupa inca1 an si-a schimbat buletinul si a revenit la vechiul nume.Ce rectificari trebuie sa faca la notar ,carte funciara ca sa-l poata vinde?
Are vreun drept sotul supravietuitor asupra unui bun propriu inainte de casatorie al surorii mele ,dupa deces?Este vorba de casa parintilor nostri decedati -nu s-a facut succesiunea iar ei nu au copii.
In matricola anului 1960 este precizata suprafata totala a constructiei(cladire+anexe),suprafata teren iar in matricola din anul constructiei se precizeaza nr. de camere , ca este construita din caramida si acoperita cu tigla iar anexele din lemn.Este suficient?
Bunicii mei au avut o casa care a fost nationalizata si ulterior demolata.Am actul de propreietate teren,de nationalizare din anul 1960 ,am matricola de plata a impozitului cu valoarea cladirii si suprafata teren-anul 1960.Nu am schite.releveu.fisa tehnica a cladirii.Se poate face evaluarea pe baza valorii din matricola?