avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Activitate vladut28

Activitate vladut28

Ma poate ajuta cineva cu un raspuns va rog frumos.
Va multumesc.
In cazul unui SRL,daca doresc sa deschid un service auto spre exemplu si unul de calculatoare,realizari software la comanda,etc.
Cum se alege in primul rand obiectul principal,ce cod va fi trecut aici ?
La obiectele secundare ce pot trece ?
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns sa ma lamuresc in aceasta situatie.
Buna ziua,
Avand in vedere noile modificari incepand cu anul acesta care este costul infiintarii unui SRL ?
Va multumesc.
Buna ziua,
Se da o firma SRL,care are doar 1 ADMINISTRATOR si 0 ANGAJATI.
Cat voi plati pensia+sanatatea? Cum se calculeaza?
Care este procentul valabil pentru 2016?
Va rog frumos ma ajutati cu un cost aproximativ pe luna?
Si sanatatea si pensia care sunt obligatorii cum se calculeaza ?
Cat trebe sa platesc pe luna pentru acestea?
Din ce suma mai exact se sustrag?
Am citit un articol pe internet dar am nevoie si de recomandare dvs.
Voi infiinta o firma care va avea 2 activitati diferite in baza aceluiasi SRL.
Am citit ca daca ma incadrez la microintreprindere platesc doar 3% impozit.
Dar spune ca trebuie sa am intre 1/9 salariati asta inseamna angajati sau se ia in considerare si administratorul ca salariat?
Imi puteti recomanda ce trebe sa urmez sa nu platesc lunar taxele la stat mari?
Imi puteti spune si un cost aproximativ pt taxele lunare catre stat in cazul in care sunt doar eu administrator in firma si 0 angajati,fara costul contabilitatii.
Buna seara,
Deoarece m-ati ajutat foarte mult la fiecare intrebare publicata am nevoie de un raspuns si la urmatoarea situatie.
Voi deschide un SRL care va avea pentru inceput 0 angajati doar eu administrator o sa fiu.
Imediat ce imi deschid firma trebuie sa-mi iau un contabil chiar daca eu nu voi face incasari in primele zile sau luni in functie de cand voi avea clienti?
Cam cat este costul pt taxele care se platesc la stat? (am inteles ca pensie+sanata sunt obligat sa platesc) iar cartea de munca nu.
Un contabil cat mi-ar lua pentru aceasta mica firma care se va ocupa cu servicii web?
Repet trebe de la inceput sa-mi iau contabil?
Ca sa-mi deschid o firma de WebDesign,WebBuilding firma fiind Persoana Fizica,am nevoie obligatorie de un certificat sau diploma care sa ateste cunostintele in domeniu? Conteaza tipul diplomei /certificatului?

In cazul in care este nevoie de act pt dobandirea cunostintelor in domeniul it,se poate dovedi cu o diploma obtinuta la un curs online sau trebe sa fie CERTIFICAT obligatoriu?
Si acea semnatura electronica,acel certificat costa destul de mult ? sau til ofera ei gratuit pe site cand urmezi acei pasi?
Fara acea semnatura electronica nu se poate trimite cererea scanata pe email?:
Buna ziua,
Trebe sa infiintez un SRL.
Am gasit pe net model de cerere care trebe dus la registrul comertului la sediu.
Dar am gasit aici ca s-ar putea face online acest pas [ link extern ] ?
Adica pot depune cererea de verificare/rezervare domeniu srl si online fara sa mai merg la sediul lor?
taxa cum se va plati?
imi poate explica cineva
Pt SRL ce optiune se alege de acolo de pe site.