avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Activitate Viorel Muha

Activitate Viorel Muha

Consider subiectul incheiat cu un utilizator necunoscut care nu-si asuma o calitate juridica. Toata preroratia "utilizatorului" de mai sus se bazeaza pe supozitii si afirmatii, nu pe articole de lege, nu pe dovezi, nu pe cazuri reale si spete. Acest tip de personaj de obicei face parte din mecanismul administrativ - juridic din Romania care a infectat statul roman. Traim de 30, dar mai ales in ultimii 3 ani un asemenea calvar, de distorsiune, de intruziune a unor elemente corupte in mecanismul statului, de manipulare, de modificare a legilor, de interpretare, de mituire, de coruptie in aparatul juridic si administrativ al Romaniei. In Romania, oricat s-ar opune aceste forte, intregul sistem va fi revizuit si incet, incet curatat. Cele scrise de mine, repet, sunt si pot fi dovedite cu acte oficiale. In registrul agricol esti obligat sa declari ... si cati pomi ai, nu numai membrii familiei (rubrica membrii familiei, impozite pe persoana, etc.) In ce priveste cazul cu ascendentul celor trei fice cu comotie cerebrala, exista acte medicale eliberate de catre Spitalul Fundeni care dovedesc incapacitatea respectivului de a avea capacitatea de a exercita acte de vointa proprie, fizice si juridice. Incheiat subiectul.

@ Viorel Muha
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Procedura unei sucesiuni, functie de marimea si intinderea acesteia, este foarte complexa si poate contine acte oficiale eliberate de catre autoritati privind cine si in ce proportii sunt beneficiarii unei sucesiuni, succesorii de drept, actionarii la o parte din succesiune, etc. In general la sucesiunile simple primarii prin actele care le elibereaza, certificat fiscal, certificatul de deces (anexa fosta 1, actual anexa 24) anexa care cuprinde bunurile si succesorii, inlesnesc furtul sucesiunilor, nu in toate cazurile. In actele primariei figureaza in general proprietarii si copiii sau parintii care locuiesc pe aceaste proprietati. In cazul de mai sus, daca s-a dat spaga la primarie ca in Anexa 24 sa figureze numai un anumit succesor, dar in registrul agricol sau evidenta proprietatilor apar si ceilalti succesori, in calitate de fica, fiu sau parinti, persoana juridica numita primaria, prin primar, este vinovata ! Notarul are obligatia, cel putin morala, sa verifice anumite acte oficiale, atat la primaria cat si la Camera Notarilor privind succesorii ... cel putin la Camera Notarilor daca nu apare deschisa procedura de sucesiune de catre un tert. Pot sa-ti redau un caz concret de fals, uz de fals, etc. cu dovezi, inscrisuri, etc. Un notar a fost dus acasa la un parinte de catre doi succesori (doua surori) parinte care a avut o comotie cerebrala (comotie care ia afectat considerabil actele si elemetele de vointa proprie) si ia fost pus degetul pe un act notarial cu metinuea ca acesta nu stia carte, in conditiile cand notarul stia de la cea de-a treia fica, prin acte, ca tatal ei tinea evidenta contabila a unei macelarii. Prin acel act notarial cu implicati ... primarie si in instante, a fost eliminata de catre cele doua surori cea de a treia sora. Comentatorule! Ai vicii ascunse in exprimare!
5 din 8 utilizatori consideră
acest răspuns util
Esti mostenitoare de drept iar persoana juridica care a eliberat acte in sensul de a fi exclusa ca mostenitoare sunt culpabile penal, primarie, notar, etc. (probabil s-a dat dreptul) Au fost zeci de mii de acte de sucesiune nelegale, sentinte, etc. care au creat si produs in Romania "crime" in familii, etc. in cei 30 de ani de la revolutie. A afirma sau a recunoaste ce s-a intamplat in Romania sub protectia fostilor comunisti, majoritatea hoti, nu convine multora ... cu PSD in frunte!
Acest tip de lege, "preluat", este nu pentru a asigura numai protectia unei presupuse victime, ci pentru a bloca, a ameninta, etc. posibilii potentiali periculosi barbati pentru sistemul corupt din Romania!
Judecarea unor acuzatii ale ambelor parti nu se face pe afirmatii ci pe probe, dovezi, circumstante, implicare directa sau indirecta in infapturiea faptei, etc.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reprezentarea este nelegala! Judectorul era obligat sa-i solicite delegarea de catre dumneavoastra. Actele de procedura efectuate cu vicii de procedura sunt nule de drept. Avocatul poate sa reprezinte pe cineva doar in baza unui contract in care se specifica, mai mult sau mai putin, subiectul reprezentarii, limitele acestuia, etc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule! Doriti sa dau exemple aici de cazuri notorii de avocati implicati ? Eu personal cunosc cazuri de coruptie avocat- judecator pe care le pot proba! Nu traiti in Romania? La Antena 3 nu vedeti ce avocati defileaza si modul, cu mult in afara legii in care apara infractorii?
Cel ce nu se inteseaza de familia lui nu poate invoca ca nu i s-a adus la cunostinta decesul unui membru al familiei dupa care ar fi devenit mostenitor, dupa termenul de acceptare a succesiunii expirat, acceptare care se face in scris la un notar. Nu-i obligatoriu sa vina in Romania. Acceptarea poate sa o faca la un consulat sau la ambasada. Daca nu vor sa auda de sucesiune dupa expirarea termenului, se considera ca sunt renuntatori. Va duceti la un notar. Acesta va constata aceasta. Deschideti succesiunea la notar. Ce dovezi aveti ca nu vor sa auda de sucesiune? Daca aveti doar convorbiri telefonice dupa ce notarul a deschis sucesiunea, dati adresa celor care nu vor sa auda de sucesiune si notarul ii va cita oficial stabilind un termen pentru a se prezenta cei din USA. Daca nu se prezinta ... la revedere ... aceasta in cazul ca nu a trecut termenul de acceptare. Daca nu cunoasteti adresa, veti cita printr-un ziar national cele doua surori.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reziliati contractul imediat si dupa aceea va adresati in scris la parchet pentru ca sa va comunice situatia dosarului. Functie de raspuns veti proceda ca atare. Exista practica ca unii avocati sa joace la doua capete, pentru bani, ect. ! Nu-i locul sa dezvolt aici subiectul.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu-i vina contribuabilului sau a justitiabilului ca functionarul statului platit sa cunoasca legea o incalca sau nu are habar de aceasta si trimite impuneri nelegale. Nu-i vina acestuia ca intreaba daca-i este corect si nici eroare nu este, ci doar ca ar trebui despagubit pentru timpul pierdut!