Buna ziua. In ce baza legala ni se pot scadea coeficientii deja dati printr-o HCL ca sa se evite cresterea salariala in urmatoarea perioada? Sau in primarii nu e obligatorie actualizarea in anul urmator a coeficientului la 2080/2350 lei ? Mentionez ca nu vor sa acorde nici macar indemnizatia de hrana/vacanta pe motiv ca nu sunt bani, insa anul acesta s-au facut cel putin 7 angajari. Multumesc
Buna ziua, ce ati mai rezolvat in legatura cu coeficientii? Cred ca urmeaza sa ne lovim si noi de o scadere a coeficientilor ca sa nu beneficiem de marire si as vrea sa stiu cum ati procedat. Multumesc
Buna ziua. Sunt consilier Stare Civila la o primarie, singura in compartiment. Avand in vedere ca in weekend/sarbatori legale, cand oficiez cununii sau sunt solicitata pentru decese, nu am posibilitatea de a semna condica, fac pontaj separat pentru a demonstra ca am fost la munca? Cate ore am dreptul sa solicit pentru fiecare eveniment (avand in vedere ca implica atat oficierea, cat si scrierea efectiva a actelor)? Multumesc
Buna ziua,
Cel putin noua ni s-a comunicat de catre AEP ca s-a cerut punct de vedere de la minister, iar modalitatea de acordare a sporului va fi reglementata pana la sfarsitul anului. Pana atunci, ni se suspenda...