avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ore suplimentare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ore suplimentare

Buna ziua. Sunt consilier Stare Civila la o primarie, singura in compartiment. Avand in vedere ca in weekend/sarbatori legale, cand oficiez cununii sau sunt solicitata pentru decese, nu am posibilitatea de a semna condica, fac pontaj separat pentru a demonstra ca am fost la munca? Cate ore am dreptul sa solicit pentru fiecare eveniment (avand in vedere ca implica atat oficierea, cat si scrierea efectiva a actelor)? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 20 Aprilie 2018
Cate ore stati la munca , la atatea aveti dreptul pentru recuperare.
Ultima modificare: Vineri, 20 Aprilie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca nu semnez pontajul? crissty15 crissty15 Am revenit cu o parte din subiectul cu sarbatorile legale si anume cea referitoare la pontaj si anume daca refuz sa ma semnez in datele pe care mi le dau ei, ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva? CNL CNL Buna, tocmai am aflat astazi ca sunt concediata pe motiv ca s-a desfiintat postul. E destul de clara legea in sensul asta si nu prea mai am ce face. S-au ... (vezi toată discuția)
Condica/pontaj/semnatura angajatului wolfususro wolfususro In procesul pe care il am cu angajatorul acesta nu tinea nici o evidenta-sau cel putin eu nu am semnat nici un act legat de nr ore prezent la lucru. ... (vezi toată discuția)