avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate thieringe

Activitate thieringe

Răspuns la discuția Probleme ore suplimentare
Firma are dreptu sa nu imi elibereze pontaju ? As dori sa ma consult cu un contabil dar nu vor sa imi elibereze pontaju .
Răspuns la discuția Probleme ore suplimentare
Buna ziua .
Ma intereseaza daca este legal ca angajatoru sa taie din ore suplimentare fara sa anunte?
Probleme ore suplimentare
Răspuns la discuția Calomnie sau ce?
eu am primit niste oferte din alte parti de a lucra iar iam spus managerului ca o sa plec! el o refuzat asta si atunci mio zis ca imi mareste salaru doar sa nu plec! deci nu inteleg carei ideia! asa ceva ce acuzati mio adus ei nu exista ! pot sa cer resursei umane sa mi se dea numele persoanei care o adus acuzatile sa pot sa fac plangere la politie sau nu ? mi so parut foarte jenant si neplacut cu ce acuzati imi vin ei ! + nam luat un referat sau avertisment ca nu mias fi vazut de treaba mea in cadru firmei ! sincer ceva rezolvare tot exista nu ?


cum adica daca tin la postul ocupat? daca imi vad de atributile mele gata angajatu nu mai are drepturi ?/??? sau ce vreti sa insinuati ? sa tac si sa ma las calcat in picioare de ei ????


Interventie moderator: in respectarea Regulamentului de forum va rog sa nu mai postati consecutiv. Aveti posibilitatea de a edita ultima postare in interiorul celor 30 de minute care permit acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
Buna ziua! azi am avut o situatie neplacuta la firma la care lucrez mi so pus niste acuzati de catre manageru departamentului si sefa de la resurse umane ca si cum o persoana din cadru firmei ar fi declar ca am fost vazut cum mas fi sarutat cu o angajata in timpu serviciului .....si am fost avertizat verbal ca daca stric renumele firmei ca iese ceva scandal sau ceva zbor!.....prostia ii ca nu so intamplat asa ceva si nici dovezi nau !asta so intamplat totu dupa ce am cerut marire de salar ! conform contractului de munca unde este specificat ca la 1 an vechime am dreptu la marire de salar! cand am intrebat cinei acea persoana mi so spus ca este confidential! ce anume pot sa fac sa aflu cine o scos acuzatile fara dovezi ? sau doar ca nui o manevra din partea firmei sa nu imi mareasca salaru ? va rog frumos as dori niste raspunsuri !
Răspuns la discuția hartuire sau ce?
multumesc! sincer eu nu iam hartuit nici macar nu iam sunat ! ei ma tot suna prin telefon degeaba le blochez numaru de telefon ca ma suna dupa alte numere! si ei spun ca tot eu is vinovatu! ....
Buna am o problema in legatura cu familia fostei mele probleme care .... in ianuarie am avut o problema cu ei ca mau suntat si mau ameintat ca eu nui las fata in pace si ei vor depune plangere la politie .... ce nu so intamplat! pentru ca eu nu mai aveam nici o legatura fosta prietena .
dar azi iara au inceput telefoanele si amenintarile ca eu le hartuiesc fata .
cu doamna (maica sa) nu mam putut intelege nici cum si ei nu inteleg ca eu din ianuarie nici nu leam vazut fata nici nu am sunato nimik! absolut am rupt ori ce legatura cu familia aia deci cine este hartuit ? eu ? de familia ei sau eu ii hartuiesc fata ? fara suparare dar deja ii deranjant si penibil ce pot sa fac in legatura cu asta ?
(1) Fapta celui care, în mod repetat, urmăreşte, fără drept sau fără un interes legitim, o persoană ori îi supraveghează locuinţa, locul de muncă sau alte locuri frecventate de către aceasta, cauzându-i astfel o stare de temere, se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 6 luni sau cu amendă.
(2) Efectuarea de apeluri telefonice sau comunicări prin mijloace de transmitere la distanţă, care, prin frecvenţă sau conţinut, îi cauzează o temere unei persoane, se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 3 luni sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.
(3) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

asta inseamna hartuire la cum am citit conform codului penal ! dar asta nu se intampla !

din pacate cred ca doamna are nevoie de un consult la un pshiholog ! vorbeste jignitor ,amenintari,vocabular vulgar!

vreau sa precizez ca fata cu care am avut o relatie este mai mare ca mine ea find 30 ani dar ea nu ma suna nu imi zice nimik ! doar maica sa dupa vorbele fetei . chiar doresc un raspuns sincer cum as putea scapa de familia asta pentru totdeauna ?
nu am cu cine sa negociez .... fara suparare de aia am apelat aici ! daca exista vreo lege sau ceva cu care as putea face o plangere penala
Buna seara am o problema cu o vecina care tot timpu cand gateste lasa usa de la aprtament deschisa si tot mirosu iese in scara ea cum sta la parter tot mirosu vine sus si miroase ingrozitor !!!! Cum as putea proceda legal ??? Din vorba buna nu intelege iar pe sefu de scara nul intereseaza .