avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Activitate DrBalanMihai

Activitate DrBalanMihai

Multumesc! Am fost pe majuscule cu tastatura,scuze daca v-a parut altfel. Nu ma rastesc la nimeni,nu inteleg de ce interpretati asa. Am vazut ca nu sunteti singurul,deci problema e la mine. Eu niciodata nu am fost deranjata vizual de majuscule,chiar m-am bucurat ca vad mai bine.
Nu "tip" la nimeni,a fost doar o comoditate in scimbarea tastaturii. Scuze daca a deranjat. Multumesc pt raspuns
BUNA ZIUA!
AM ACHIZITIONAT O GRSONIERA ANUL TRECUT IN BUCURESTI, LIBERA DE TOATE OBLIGATIILE, ACT NOTARIAL SI ACUM TOTI CEI DIN BLOC NE-AM TREZITCU SOMATII DE LA FIRMA DEZVOLTATOARE CA AM FI DATORI CU PLATI LA UTILITATI. EU AM UN CONRACT VECHI DE VANZARE DE LA DEZVOLTATOR LA FOSTUL PROPRIETAR IN CARE SCRIE CA ,CUMPARATORUL SE OBLIGA CA TIMP DE 3 LUNI SA PLATEASCA TOATE UTILITATILE CATRE DEZVOLTATOR PANA ISI FACE CONTRACTE PROPRII. NU GASESC UN MOTIV PENTRU ACESTE DATORII SI CRED CA FIRMA DEZVOLTATOARE FACE UN ABUZ. PLUS CA MAI AMENINTA SI CU PROCESUL.
CE SFAT IMI DATI? MULTUMESC!
DA,ARE FUNCTIA DE BAZA SI CONTRACT DOAR LA MINE.
MULTUMESC PT RASPUNS
BUNA ZIUA!
PENTRU UN ANGAJAT CU JUMATATE DE NORMA (ASISTENT MEDICAL CMI) CATE BONURI DE MASA POT SA II DAU LUNAR? CATE ORE LUCRATE SAU ZILE LUCRATE?
MULTUMESC!
MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI!
buna ziua! doresc sa cumpar un imobil pentru fiul meu de 22 ani in Bucuresti,dar pentru ca este inca imatur as vrea o clauza in contract care sa nu ii permita vinderea imobilului.doresc insa ca el sa fie proprietar pentru a-l responsabiliza. ce clauza ar trebui sa contina contractul?
multumesc
Răspuns la discuția Autorizație construcție
MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
Bună ziua! Am o autorizație pentru modificare casa parțial cu destinație cabinete medicale și restul cu amenajare plus mansardat. Am anunțat începerea lucrărilor excat cu doua zile înaintea instituirii stării de urgență, dar nu am început. În acest timp m-am mai gândit și nu mai vreau mansardare, doar modificare destinatie(cabinete medicale) și amenajare (varuire, patchetare) în rest. Vreau sa întreb dacă este nevoie sa refac autorizația sau e suficienta o dispoziție de șantier? Mai trebuie sa anunț ISC din nou? Sau primăria?
Multumesc!
Buna ziua! Am impreuna cu sotul o societate civila medicala cu procent 50 % si 50 %. Doresc sa modific acest procent in favoarea mea deoarece sotul este angajat si la stat. Cum as putea modifica asta in Statut?
Multumesc!