avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua! doresc sa cumpar un imobil pentru fiul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua! doresc sa cumpar un imobil pentru fiul meu de 22 ani ...

buna ziua! doresc sa cumpar un imobil pentru fiul meu de 22 ani in Bucuresti,dar pentru ca este inca imatur as vrea o clauza in contract care sa nu ii permita vinderea imobilului.doresc insa ca el sa fie proprietar pentru a-l responsabiliza. ce clauza ar trebui sa contina contractul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: DrBalanMihai , utilizator 11:48, 3 Septembrie 2020
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteți să vă rezervați uzufructul viager.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua.
Puteti nota in CF o interdicitie de vanzare, inchiriere si grevare cu sarcini in favoarea dvs.
Explicati notarului ce doriti si veti fi indrumat exact.
MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI!
Ultima modificare: Joi, 3 Septembrie 2020
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare cu clauza prin care se interzice vanzarea pe o perioada limitata de timp a imobilului nikepsh nikepsh Speta: bunicii doresc sa cumpere un apartament cu doua camere unui adolescent de 20 de ani pentru a-l responsabiliza si a-l ajuta sa devina matur. In ... (vezi toată discuția)
Am o problema majora ememe ememe am un apartament care e al mamei dar avem drept viager si eu si fosta sotie(sunt divortat).casa , la 18 ani,va fi al copilului dar fosta sotie nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Uzufruct pe imobil ipotecat potyi potyi Buna ziua, Situatia noastra se prezinta astfel: am dori sa contractam un credit de nevoi personale cu ipoteca. Problema e ca imobilul este grevat de sarcini ... (vezi toată discuția)