avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Activitate Popovici Alina

Activitate Popovici Alina

Bună ziua, o persoană cu contract de munca 8 ore ,poate sa treaca la program de 6 ore? Tind cont ca lucreaza in regim.de telemunca.
Buna ziua, cei care au lucrat in perioada de urgenta și de alertă în regim de telemunca , pot beneficia de un ajutor de la stat ? As dori sa știu decretul de lege.
Răspuns la discuția Executor
Spuneți mi va rog, persoana in cauza a avut proprire la o alta firma, acum lucrează la o alta firma , a cerut să-i pună proprire pe salariu și firmă nu accepta ce se poate face in acest caz?
Discuție Executor
Bună ziua, spuneți mi va rog daca o firmă acceptă proprirea unui salariat și după 5 luni închide firmă , executorul executa firma?
Discuție Executare
O firma de recuperări poate sa te execute silit din casă? Țin să menționez că se vorbește de un împrumut personal fara garanție. Ce se poate face , e posibil sa se facă un scont și să plătească?
Buna ziua, spuneți mi daca o persoana a fost executată silit poate platit 50 la sută din datorie, și diferența în rate lunare.
Răspuns la discuția Contract de munca
E trecut ca beneficiu in contract
Răspuns la discuția Contract de munca
Șefii vor sa elimine bonurile de masa , iar noi trebuie să plătim energie electrică și internetul. Știu că lucrând de acasă sunt costuri suplimentare. Dar ei nu vor sa mai plătească bonurile
Buna ziua, as dori sa știu pentru lucru de acasă cine trebuie sa suporte cheltuielile,angajatul sau firmă?
Discuție Lucru de acasă
Buna ziua, spuneți mi va rog e posibil sa fii obligat să lucrezi de acasă ?