avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executarea silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executarea silita

Buna ziua, spuneți mi daca o persoana a fost executată silit poate platit 50 la sută din datorie, și diferența în rate lunare.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 13:58, 24 Mai 2020
Bună ziua,

Acest lucru se poate face dacă ajungeți la o înțelegere cu creditorul. În situația în care nu se ajunge la un astfel de acord, executarea silita se va face pentru tot debitul și pentru cheltuielile de executare silita.
Trebuie sa discutati direct cu creditorul. Daca accepta, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit transferat catre executor judecatoresc georgevasilescu georgevasilescu Buna ziua, Tatal meu a contractat un credit in valoare de 11.700 lei, pentru nevoi personale in anul 2007. In urma unor situatii neprevazute, a ajuns in ... (vezi toată discuția)
Executare silita credit likotan likotan In 2008 am contractat un credit de nevoi personale,pana la inceputul anului 2014 am platit ratele constiincios.La inceputul anului 2014 firma la care lucrez a ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)