avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executor
Discuție deschisă în Executare silită

Executor

Bună ziua, spuneți mi va rog daca o firmă acceptă proprirea unui salariat și după 5 luni închide firmă , executorul executa firma?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:37, 20 Iunie 2020
Buna ziua,
Nu.
Poate cauta alte venituri, bunuri ale celui in cauza ce pot fi executate silit (vandute...)
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2020
Ionut.ion, utilizator
Dar firma nu accepta poprirea. Este obligata sa vireze sumele poprite - conform documentelor de infiintare a popririi. Daca firma isi inceteaza activitatea nu este afectata de debitul salariatului. Executorul va cauta noul angajator si va transmite adrese de infiintare a popririi.

Spuneți mi va rog, persoana in cauza a avut proprire la o alta firma, acum lucrează la o alta firma , a cerut să-i pună proprire pe salariu și firmă nu accepta ce se poate face in acest caz?
Sa anunte executorul la ce societate lucreaza ca sa ii trimita instiintare ca aveti poprire pe salariu si ca trebuie sa retina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Vlad Paul Isac Vlad Paul Isac Buna, Am dar de o speta care suna ceva de genul: Avem un debitor, care este in executare silita. Aflam ca lucreaza la firma X motiv pt care i se trimite de ... (vezi toată discuția)
Poprire bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva sugestii. Am primit prin posta o adresa de infiintare a popririi pentru un salariat. Cum trebuie sa procedez in ... (vezi toată discuția)