avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Activitate qubeec44

Activitate qubeec44

Răspuns la discuția asociatie restanta
ok,multumesc! electricitatea se plateste pt a lumina scara!!
Răspuns la discuția datorii
cum pot plati niste datorii care nu sunt pe numele meu?
nu detineam imobilul la aceea vreme!
nu exista nimic niciun comitet,in calitate de locatari singuri platim facturile doar pt lumina pe scara;
restul nu mai platim nimic;nu avem nici femeie de servici;
ne putem adresa primariei?
se poate desfiinta asociatia?
1. avem chitantele
2.presedinte nu este la asociatie,a demisionat inainte ca administratorul sa decedeze
3.nu se implica nimeni deoarece este o asociatie rau platnica de ani de zile
4.eu,am intrebat pt a ma lamuri ref la situatia creata,daca aveam cunostinte juridice ,, vad ca insistati si sustineti ,,nu mai posttam intrebarea
nu exista presedinte de asociatie,familia este plecata din tara;
firma de la caldura cere din nou plata facturilor care au fost achitate; ex am platit luna dec si ianuarie adm nu a virat banii catre firma ;iarasi firma ne cere personal prin adrese oficiale sa platim aceste facturi
s-a sistat si furnizarea gazului tot pt neplata administratorului;fiecare locatar acum este nevoit sa se ingrijeasca singur
aceeasi situatie este si cu apa ;s-a taiat si furnizarea apei
decesul a fost in luna februarie anul curent
Buna ziua!
ce se poate face in calitate de proprietari de imobile avand in vedere urmatoarea situatie:
-administratorul a decedat,am platit facturile catre firma care se ocupa de furnizarea energiei termica,dar banii au disparut administratorul nu a virat banii catre firma.
acum firma vine si ne pune sa platim iarasi pt caldura desi noi avem chinte;
ce se poate face?
era nelamirerea vis-a vis de raspunsul postat ,,In mod normal, nu are de ce sa opreasca casa de pensii comision... banca da, opreste. casa de pensii... nu.,,
concluzia este ?
Răspuns la discuția datorii
multumesc,fostul proprietar nu mai este in tara;
le-am explicat situatia firmei de recuperare dar inca nu am primit nici-un raspuns;
instanta presupune sa platesc taxe....
daca eu nu iau in calcul aceste datorii ce se poate intampla?
Discuție datorii
Buna dimineata!
la achizitionarea unui imobil,in contractul de vanzare cumparare scrie ca nu sunt datorii catre ascociatia de proprietari,electica,etc....
-acum primesc de la firma de repartitoare ca fostl proprietar mai are de plata niste restante dar acestea provin de la caldura pe perioada care eu nu eram inca proprietar.
trebuie sa achit eu aceste costuri?
instiintarea casei de pensii scrie:
executor xx rata ...lei
comision CJP cf art 188 lnr 263/2010 rata ....lei
este corect cum percepe casa de pensii comisionul?