Vă rog să mă lămuriți asupra unui lucru:Sunt încadrată în grad grav de handicap,cu certificat în acest sens,în baza căruia am primit un card de alimente.care se încarcă bilunar,știți despre ce e vorba.Totuși,înțeleg că acesta se acordă doar persoanelor cu venituri sub 2000 lei lunar.Am înțeles bine?Veniturile mele lunare depășesc 5000 lei.Ar trebui să-l păstrez sau să-l înapoiez?Și dacă da,unde?Mulțumesc.
Mulțumesc pentru răspuns.Mai am o întrebare:Mi-a fost refuzată încărcarea cardului (vouchere de vacanță aferente anului școlar 2023-2024) pe motiv că am fost în concediu medical în perioada septembrie 2023-mai 2024 de parcă aș fi fost în concediu fără plată.Este corect?Ce am de făcut?
Mulțumesc frumos pentru răspuns.Mai am o întrebare:mi s-a refuzat încărcarea cardului (vouchere vacanță aferente anului școlar 2023-2024) ) pe motiv că am fost în concediu medical (septembrie 2023-mai 2024);e corect așa?Ce am de făcut?
Bună ziua.Vă rog să mă lămuriți într-o situație:Am ieșit la pensie de invaliditate la sfârșitul lunii mai a.c.Am lucrat în învățământ 42 de ani.Aș vrea să știu când trebuia să primesc salariul pe concediu de odihnă,sau când îl pot primi de acum înainte?Cererea pt.concediu am depus-o pe 28 mai,când a încetat contractul e muncă.Mulțumesc.
Bună seara.Vă rog să mă lămuriți asupra tipului de pensie pe care să o aleg,în situația în care nu mai pot lucra, datorită unui handicap fizic pe care îl am acum.Precizez că aș ieși la pensie de drept în noiembrie 2024.Un sfat al unei doamne de la CJP mă îndreaptă spre pensia de boală,nu spre cea anticipată, în care caz aș avea de pierdut când voi ajunge la pensia de drept.Așa este? Mulțumesc frumos și aștept răspuns cât mai repede,ca să știu cum depun dosarul.
Bună seara.Când ar trebui să ies la pensie,în situația în care am absolvit liceul pedagogic în 1981,lucrez neîntrerupt de atunci ,ca învățătoare,sunt născută pe 24 iulie 1962,nu am copii.
Când pot ieși la pensie,în următoarele condiții:Sunt născută pe 24 iulie 1962,lucrez în învățământ (sunt învățătoare)din 1 sept.1981,neîntrerupt.Nu am copii.Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri