avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate deckra0929

Activitate deckra0929

Varianta internării nevoluntare pare mai potrivita in acest caz. Daca persoana prezinta pericol pentru ea însăși sau pentru cei din jur atunci poate fi internata nevoluntar. Informatii aici - Art. 8 – Internarea nevoluntara – e-Psihiatrie.ro
[ link extern ] /
Multumesc! Au fost utile link-urile..
Buna ziua! Am castigat un proces cu angajatorul ( un UAT) pentru drepturi salariale si acesta a fost obligat la plata sumei datorate in 5 ani.Se aproba o procedura in primarie si se stabilesc transele plus actualizarea cu indecele INS pentru fiecare an plus ,la sumele actualizate dobanda legala remuneratorie.Din 2020 incepe plata la final de an ( decembrie) dar doar a sumei prevazute plus indecele de inflatie ,fara dobanda aferenta.In plus sunt nedumerita cum se platesc aceste transe adica includerea lor in salariul meu.Banuiesc ca sunt niste reguli ,cum ar fi se pune dupa BRUT sau ceva de genul pentru ca altfel ajung cu un venit mai mic decat in alte luni cu toti banii datorati de ei crescandu-mi semnificativ salariul pe luna respectiva si de acolo impozitul si contributiile.Am incercat sa citesc din Lg 227/2015 privind Codul Fiscal cu modificarile aprobate prin H.G. nr 1 /2016 dar tot nu am inteles clar cum se introduc in venit platile din hotararile judecatoresti.Va solicit sprijin cu temeiuri legale pentru a intocmi un referat de solicitare a tot ce imi datoreaza si de rectificare conform legii a modului de calcul ,pentru ca ei asa stiu sa calculeze ,altfel NU.Multumesc anticipat!
Poate lua zile libere pentru nasterea copilului ,un tata al carui copil se va naste in strainatate? Mama locuieste in tara ei ,sunt casatoriti legal ,casatoria este inregistrata in Romania.
Am facut acest lucru ,dupa casatorie.
Eu sunt roman ,sotia filipineza,casatoriti legal in Filipine.Vreau sa o aduc la mine in tara.Amandoi nu avem servici .Am domiciliul stabil la casa parinteasca.Cum pot sa o aduc in tara,sa-mi reintregesc familia?Multumesc ,anticipat, celor ce-mi raspund!
Fratele meu doreste sa-mi incredinteze fetita de 5 ani ,pe care ,in fapt,o cresc eu de la varsta de 1 an si 8 luni spre crestere si educare.In tot acest timp am depus doua cereri de plasament legal, pentru fetita ,respinse pe motiv ca fratele are acelasi domiciliu in buletin,cu mine.Nu vor sa-si asume NIMIC ,cei de la DGASPC....am inteles.Mama fetitei a parasit-o de la varsta de 1 an si 8 luni.
Va rog,spuneti-mi,cum sa procedez,ce documente am nevoie,taxe.Multumesc anticipat!
Discuție Partaj
Se considera parte din partaj profitul si obiectele mobile din PFA -ul unuia din soti?
Se pot intelege ,la partaj,prin act notarial,pentru o sulta fara a mai aduce acte -facturi,etc si daca da, in ce perioada se poate plati sulta-1 an,2 ani....sau la intelegere?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția divort
Multumesc, pentru raspuns!
Răspuns la discuția divort
Amiabil