avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incuviintare copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incuviintare copil minor

Fratele meu doreste sa-mi incredinteze fetita de 5 ani ,pe care ,in fapt,o cresc eu de la varsta de 1 an si 8 luni spre crestere si educare.In tot acest timp am depus doua cereri de plasament legal, pentru fetita ,respinse pe motiv ca fratele are acelasi domiciliu in buletin,cu mine.Nu vor sa-si asume NIMIC ,cei de la DGASPC....am inteles.Mama fetitei a parasit-o de la varsta de 1 an si 8 luni.
Va rog,spuneti-mi,cum sa procedez,ce documente am nevoie,taxe.Multumesc anticipat!
Trebuie verificat dosarul, starea de fapt, vazut cine creste copilul, unde sta tatal in realittae etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femeia-mama ce drepturi trebuie sa solicite in instanta pt ea si copilul ei? anasmdb anasmdb femeia-mama ce drepturi trebuie sa-si ceara in instanta pt ea si copilul ei? Vreau sa divortez de sotul meu. Avem o casnicie trecut de 7 ani, avem o fetita de ... (vezi toată discuția)
Responsabilizare mama vvf vvf Sunt matusa unei fetite de 7 ani, pe care o cresc de cand s-a nascut. Pentru ca mama nu prea are disponibilitate afectiva si nici materiala (vesnice datorii la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o situație sensibilă și aș dori sa știu ce ... Stefan93 Stefan93 Bună ziua. Am o situație sensibilă și aș dori sa știu ce pot face din pct de vedere legal. Situația este următoarea: am o sora de 25 de ani cu un ... (vezi toată discuția)