Mai am 10 zile din termenul de 60 de zile pentru depunerea dosarului pentru indemnizatie CCC.
Am depus declaratia 200 in ianuarie ,si pana acum nu am primit decizia de impunere deoarece se pare ca e imposibil sa se proceseze declaratiile ,motivul fiind ca nu exista soft pentru asta.
Ce pot sa fac?
Si eu sunt exact in aceasi situatie.Am depus declaratia in ianuarie si nici pana acum nu am primit decizia de impunere.
Momentan mai am 30 de zile pana la terminarea termenului de 60 de zile ,pentru depunerea dosarului pentru CCC.Cei de la plati si inspectie sociala mi-au spus ca daca pana in ultimele zile in care pot depune dosarul nu primesc decizia de impunere ,imi vor accepta o declaratie pe proprie raspundere cu privire la veniturile din anul anterior ,urmand ca in momentul in care voi primi decizia sa o depun.
Exista posibilitatea sa calculeze manual?
Am depus la inceputul anului declaratia 201 si pana acum nu am primit decizia de impunere.Angajatii de la ANAF mi-au spus ca deocamdata nu se pot prelucra delaratiile fiscale 200 si 201.
Aceste venituri le-ati declarat prin declaratia 201 si ati fost impozitata conform art.67.Mi se pare normal si legal sa beneficiati de luarea in calcul a acestor venituri.In cazul in care nu se iau in considerare sunt sigura ca veti avea castig de cauza in instanta.
Sunt model independent in activitatea de videochat si urmeaza sa nasc in ianuarie 2017.
Realizez venituri din aceasta activitate si le declar prin declaratia 201.Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului?Mentionez ca sunt persoana fizica (nu PFA).