Buna ziua!am schimbat o suma de bani la un exchange.astazi am fost sunata de catre operatoarea de acolo care mi-a zis ca suma pe care mi-a inapoiat-o era prea mare si sa ii aduc diferenta de bani inapoi(in loc de euro ea a introdus in calculator lire).nefiind banii mei,eu nu i-am numarat si i-am dat mai departe.intrebarea mea este:legal,sunt obligata sa ii dau banii inapoi?
Buna ziua!am cateva intrebari si sper sa ma puteti ajuta.
1.de ce trebuie sa platesc eu impozitul pe un teren pe care suntem trecuti 3 proprietari?(de la primarie vine instiintarea de plata pe numele meu)
2.ceilalti 2 proprietari sunt decedati,la fel si sotiile lor.exista un singur fiu in viata.ca sa trec terenul pe mine am nevoie de certificatele de deces si de o declaratie de la acesta precum ca imi cedeaza terenul?
Buna ziua! Daca am nascut pe 9.01.2017 si am concediu postnatal pana pe 25.o2.2017,pe ianuarie si februarie primesc banii pe concediu postnatal sau indemnizatie de crestere a copilului?
Buna ziua! Sunt angajata la o firma din iunie 2015 (cu un salariu brut de 1231) iar in prezent sunt insarcinata in 4 luni.Daca imi dau demisia in luna septembrie 2016 mai pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? si daca da,care ar fi valoarea acesteia? Multumesc anticipat!