avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters398648

Activitate ContSters398648

Buna seara recent sa discutat despre problema cu armata si am 5 intrebari despre acest subiect!

1.Eu sunt plecat in germania si as dori sa stiu daca pentru e obligatoriu armata,avand contract nelimitat si avand acte inregistrate in germania pentru domiciliu?
2.E posibil sa fiu luat obligat in tara atunci cand contractul meu nelimitat este la o institutie publica din germania?
3.Ce se intampla cu actele mele din germania daca statul roman ma obliga sa fac armata?
4.Daca eu am probleme fizice este posibil sa fiu obligat sa fac armata?
5.Cine va plati despagubirile si drumul daca statul roman ma ia fortat in tara?
--------------------------------------
Acum 2 ani am incercat sa intru in armata dar am fost respins ca am probleme fizice.
Răspuns la discuția Mama eroina
am inteles eu va multumesc pentru raspuns!
Week end placut si toate cele bune!
Răspuns la discuția Mama eroina
Buna seara stimate domn eu va multumesc ca mi-ati acordat din timpul dvs personal raspunsul la intrebarea mea!
Daca ea va intra in aceasta lege folosind certificatul de nastere copie nu ma afecteaza pe mine aici in germania avand alocatie aici?
Lucrez si legal aici
Am discutat cu cativa avocati de aici ei mi-au spus ca o sa am probleme foarte grave!
Discuție Mama eroina
Am cautat pe internet despre acest proiect si nu prea am gasit multe informatii despre ce vreau eu!
Mama ma rugat sa ii trimit o copie de certificat de nastere pentru a beneficia de banii acestui proiect!
Am 3 intrebari pe aceasta tema!
1.Daca trimit o copie dupa certificatul meu de nastere in romania e posibil sa ma afecteze aici in germania unde eu lucrez legal si i-au si alocatie de 200E de la ei?
2.Cum pot proteja copia mea de alte chestii sa fie valabila doar pentru acest proiect?
3.Eu sunt major am peste 21 de ani,e posibil ca eu sa intru in acest proiect unde ea mai are 2 copii de varsta 6-9 ani?
Va multumesc!
Buna ziua recent m-am asigurat in Germania unde asigurarea imi e platita de angajator insa problema este ca sunt asigurat si in tara fara sa stiu unde tocmai astazi am verificat in sistemul informatic de la cnas.
[ link extern ]
Am scris cnp-ul meu si a rezultat urmatorul mesaj:
Persoana selectată este asigurată
Data înscrierii la medicul de familie: 01.08.2011
Persoana are card emis! ■
--------------------
Mentionez ca in romania nu am lucrat niciodata legal dpdv de angajator ca asa a dorit sa nu faca contract.
Intrebarea mea este:
Voi avea probleme in germania daca eu am asigurare in romania?
Mentionez ca nu am platit nimic in tara la asigurare nici nu am card.
Buna seara as dori sa ma adresez cu 10 intrebari unde as dori raspunsuri daca se poate.

1.Ce tip de firma trebuie infintata srl sau alt tip de firma?
2.Ce coduri caen trebuie sa aplic pentru ca servicile pe care le va oferi firma sa fie ok? minim 5 coduri pentru ca se vor oferi servici web nu doar hosting.
3.Cat voi plati lunar la un avocat roman?
4.Cat voi plati daca am un rulaj de 100 de facturi pe luna in primul an?
5.Cat voi plati daca sediul firmei este gazduit de catre un birou de avocatura?
6.Cat voi plati la stat daca firma e srl?
7.Ce acte imi trebuie pentru ca firma mea sa primeasca dividente?
8.Ce acte imi trebuie pentru a intra cu proiectul firmei mele in fondurile ue?
9.Este o problema daca firma este administrata in mediul online folosind 2 platforme de administrare de servici si clienti?
Mentionez ca platformele sunt licentiate si platite la zi pentru teste
10.Este nevoie sa vin in tara de n ori pentru firma sau doar atunci cand se face actele pentru firma?
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mentionez ca am un buget de 10.000e care am stat 10 zile sa il structurez cum se va cheltui fiecare euro respectiv.
Mentionez ca suma asta este estimata pentru un an incluzand si promovare 30% din suma respectiva.
Mentionez ca am diploma de informatician si matematica ce atesta ca am facut 4 ani de cursuri la zi.
Mentionez ca am diploma de t.i.c ce atesta ca am facut 4 ani de cursuri la zi.
Mentionez ca zilnic i-au cursuri online pentru acest domeniu in a ma perfectiona.