avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Activitate orestromica

Activitate orestromica

Răspuns la discuția Amenda rovinieta
In ce consta mai exact acea plangere? Trebuie contactat pt acest fapt un avocat sa o pot depune personal?
Amenda pentru rovinieta primita prin posta poate fi contestata in instanta?
Răspuns la discuția Comisie rogatorie
Va multumesc frumos !
Sunt in proces de divort , am primit actele ca urmare a efectuarii comisiei rogatorii in Italia acolo unde se afla sotia cu fetita minora.Mentionez ca sotia are servici in Italia ca badanta cu , carte de munca .In urma traducerii acelor acte pt a le depune la dosar , am citit cu stupoare ca in urma audierii fetitei care are 12 ani , de catre judecator, ea a spus ca nu am mai sunat-o etc lucru neadevarat pt ca mama ei nu imi rasp efectiv la tel si ca nu ma mai interesez de ea etc...spunand printre altele ca doreste sa nu mai tina legatura cu mine si sa fie doar in custodia mamei astfel nemai avand se pare nici un drept de a o vizita ..vb cu ea etc.Este posibil asa ceva? Cu alte cuvinte sa pierd autoritatea parinteasca? Mentionez ca procesul de div inca nu s-a terminat , urmand sper sa se termine daca nu va face apel , pe 13 octombie. Va multumesc , o zi buna.
Buna ziua.
Mentionez ca sunt inca in proces de divort cu ultimul termen dupa 1 an si 3 luni , sper..pe 22 septembrie. Pentru partaj urmeaza sa decid cand introduc actiunea in functie de posibilitatile financiare etc. Intrebarea mea este..pot sa deschid separat proces pt a recupera 12 din ratele platie deja singur pt aceasta perioada si cea care urmeaza pana la definitivarea situatiei intre noi neexistand comunicare si astfel fiind nevoit sa aleg calea legala?
Va multumesc , o zi buna.
Răspuns la discuția Buna ziua.
Multumesc frumos pt raspuns.Referitor la copilul minor, mentionez ca nu se afla in tara, este cu mama lui in Italia si nereusind sa iau legatura cu inca actuala sotie pt ca nu mai raspunde la telefon... fiind nevoit sa astept pronuntarea div si apoi sa platesc pensia alimentara retroactiv O zi buna va doresc .
Sunt in proces de divort dar in timpul cansiciei am contractat un credit bancar de nevoi personale pe o perioada de 10 ani respectiv aprilie 2008 scadent aprilie 2016 suma respectiva fiind investita in cumpararea unei masini si modernizarii apt in care locuiesc in prezent .Mentionez ca din luna iulie a anului trecut sotia mea nu a mai contribuit cu nimic la achitarea ratelor eu fiind cel care plateste si in prezent pentru creditul dobandit.Creditul este pe numele meu .Ma intereseaza modalitatea legala pt ca sotia sa plateasca parte din creditul facut in timpul casniciei si inca neachitat. ....Va multumesc anticipat.
Discuție Buna ziua.
Sunt intr-un proces de divort, am doi copii unul minor si unul major de 23 ani.Pt cel minor urmeaza dupa ce se da sentinta definitiva in procesul de div sa platesc pensia alimentara.Cel major m-a dat in judecata pt ai plati pensia de intretinere si ca urmare m-am conformat achitand suma stabilita de lege .Mentionez ca baiatul major a terminat facultatea anul acesta si urmeaza sa faca masteratul.Stiu daca nu ma insel , legea spune ca trebuie sa platesc pensia de intretinere pe toata durata studiilor copilului pana la varsta de 26 ani. Intrebarea mea este urmatoarea :dupa terminarea facultatii , orice alte studii pe care le va face copilul pana la 26 ani { inca o facultate , masterat etc } toate in acest interval va trebui sa platesc in continuare pensia de intretinere?

Va multumesc anticipat.