Sunt in proces de divort dar in timpul cansiciei am contractat un credit bancar de nevoi personale pe o perioada de 10 ani respectiv aprilie 2008 scadent aprilie 2016 suma respectiva fiind investita in cumpararea unei masini si modernizarii apt in care locuiesc in prezent .Mentionez ca din luna iulie a anului trecut sotia mea nu a mai contribuit cu nimic la achitarea ratelor eu fiind cel care plateste si in prezent pentru creditul dobandit.Creditul este pe numele meu .Ma intereseaza modalitatea legala pt ca sotia sa plateasca parte din creditul facut in timpul casniciei si inca neachitat. ....Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Va trebui ca sa formulati o cerere in instanta in care sa solicitati partajarea bunurilor comune aici intrand si activul (bunuri existente si realizate in comun) cat si pasivul (datoriile contractate in timpul casatoriei si ramase neachitate).
Buna ziua.
Mentionez ca sunt inca in proces de divort cu ultimul termen dupa 1 an si 3 luni , sper..pe 22 septembrie. Pentru partaj urmeaza sa decid cand introduc actiunea in functie de posibilitatile financiare etc. Intrebarea mea este..pot sa deschid separat proces pt a recupera 12 din ratele platie deja singur pt aceasta perioada si cea care urmeaza pana la definitivarea situatiei intre noi neexistand comunicare si astfel fiind nevoit sa aleg calea legala?
Va multumesc , o zi buna.
Divort
kradu1
Buna ziua.
Am divortat de sotia mea in decembrie 2013 dupa 2,5 ani de casnicie. La divort sotia mea nu a cerut nimic de la mine ( material ), decat sa ... (vezi toată discuția)
Divort si partaj
GeStul
Va rog respectuos, pe cat va sta in putinta sa ma ajutati cu un sfat avizat.
Incerc sa fiu cat se poate de succint. In luna octombrie 1985 (nefiind casatorit ... (vezi toată discuția)