avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate mitu

Activitate mitu

Răspuns la discuția Modificare Titlu de Proprietate
Multumesc frumos
Cum se poate cere modificarea unui Titlu de Proprietate tinandu-se cont ca au fost facute erori la eliberarea acestui Titlu in anul 1997.
Mamei mele i s-au inmanat doua procese verbale de punere in posesie pentru aceleasi suprafete, la date diferite( pentru care eu imi pun semne de intrebare) dar cu diferente de suprafata ,pe care eu le numesc erori. Pe Titlul de Proprietate i s-au trecut suprafetele mai mici. Cum pot eu remedia acest lucru, cui sa ma adresez , tinand cont ca mama a facut zeci de drumuri la primarie desi era bolnava foarte rau,iar anul trecut a decedat . Daca este cazul sa ma adresez instantei ,cum pot sa fac acest lucru , tinand cont ca eu stau in Bucuresti iar situatia prezentata este in jud.Gorj ?
Se pot emite doua procese verbale de punere in posesie ( in cazul meu in anul 1997) pentru aceleasi suprafete ,o copie a Procesului Verbal , primit dupa emitere, iar o alta copie la solicitare anul trecut dar care avea suprafetele modificate si chiar unele lipsind ?
Se poate cere o corectare a unei erori daca pe procesul verbal de la primarie a fost trecuta spre ex. 4451 m iar pe titulu de proprietate,eliberat in 1997, 1451 m?
Ce putem face pentru a intra in posesia suprafetelor de teren care lipsesc de pe titlul de proprietate al bunicului nostru care a decedat iar mama noastra singura mostenitoare a parintilor decedati ,a facut solicitari la primarie si prefectura fara a gasi sprijin pentru aceasta problema ?.
Va multumesc.
Răspuns la discuția succesiune dupa testament
Va multumesc
Buna ziua,
Tatal meu a facut la notariat un testament pt. un copil prin care spune ca dupa moartea sa acest copil devine proprietar , mentionand in testament ca mai are doi copii.Acesti 2copii nu au stiut in timpul vietii tatalui despre testament.
Se mai face succesiune in acest caz ?
Se poate ataca acest testament de cei doi copii si cum?
Mentionez ca testamentul este facut in fata notarului de catre tatal meu fara nici un martor prezent. Nu a fost prezezent nici copilul pentru care a facut testamentul.
Va multumesc
Cum se formuleaza si ce mentiuni trebuie sa fac (daca este nevoie) pentru a obtine online un certificat de atestare fiscala a unui teren intravilan ;ma adresez primarului sau altei persoane?