avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere online certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere online certificat de atestare fiscala

Cum se formuleaza si ce mentiuni trebuie sa fac (daca este nevoie) pentru a obtine online un certificat de atestare fiscala a unui teren intravilan ;ma adresez primarului sau altei persoane?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:53, 26 Iulie 2016
CAF nu se obtine online, trebuie sa depuneti cerere la depart. taxe si impozite si sa platiti o taxa pentru eliberare.
Faceti cerere la autoritatea fiscala responsabila teritorial care detine rolul bunurilor proprietate imobiliare casa/terenuri
Exista formular pe site-ul autoritatii fiscale, pe care il completati cu datele de identificare bun imobil pentru care solicitati certificatul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe terenuri nedeclarate bibibossu bibibossu Sunt mostenitorul legal al unor terenuri agricole si un teren de casa cu o casa cu 2 camere. Mostenirea a intervenit in in 1995 si a fost urmata de un proces ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului la vanzarea de imobile addy72 addy72 daca ai ordinul prefectului mai trebuie cadastru sl intabulare la vinzarea unui teren+casa (vezi toată discuția)
Cadastru si intabulare Dana Dinu Dana Dinu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea : Bunicul meu a detinut (fara acte) un teren situat in sectorul 3. Ulterior decesului bunicului meu, bunica si ... (vezi toată discuția)