Buna ziua.Am fost acostata pe o strada din Iasi de un tanar care mi-a oferit un pliant publicitar despre o firma ce realizeaza fotografii pentru anumitte branduri de haine,cosmetice s alte produse,propunandu-mi sa il insotesc sa imi ofere o colega mai multe detalii.Fata mi-a spus aceleasi lucruri si ca trebuie sa achit o taxa de inscriere pentru care mi-a oferit un bon fiscal si ca banii aferenti taxei ii voi primi la prima sedinta foto.Urma sa ma sune cineva pentru interviu,lucru care s-a intamplat,doar ca mi s-a spus in cadrul interviului ca trebuie sa platesc contractul pe care urma sa il semnez si care costa 1300 de lei.Vreau sa stiu daca e legala partea cu plata contractului.Multumesc
Buna ziua.intr-una din zile am fost abordata pe strada pentru a intra intr-un sediu orange pt a afla mai multe detalii referitoare la o noua oferta.In interior mi s-a spus ca este o oferta noua care imi ofera anumite beneficii in schimbul incarcarii lunare a cartelei prepay din sediul respectiv cu o oferta in cuantum de 37 lei.Acum am primit o instiintare ca am d plata 62 de lei in conditiile in care contractul e din data de 25 07.mi s-a spus ca e oferta pentru cartele prepay s nu ca e abonament in conditiile in care am spus clar ca nu vreau abonament.Multumesc
Buna ziua.Am aplicat pe un site de specialitate pentru un job la companie cunoscuta de lactate.Am fost sunata ulterior pentru un interviu.Am acceptat si mi s-a spus in cadrul interviului ca trebuie sa merg la BV pentru semnarea contractului de munca si pentru efectuarea analizelor aferente angajarii.Am cerut sa mi se trimita contractul de munca prin posta de la BV la IS pentru a-l semna si mi s-a spus ca nu se poate,deoarece trebuie semnat neaparat in BV si ca analizele respective trebuie efectuate tot in BV.
Buna seara.Vreau sa demisionez de la locul de munca actual.Mi s-a spus ca trebuia sa anunt cu 15 zile inainte pentru preavizACUM AM GASIT CEVA MAI BUN PENTRU MINE SI VREAU SA RENUNT LA FIRMA IN CARE LUCREZ ACUM.Vreau sa stiu daca pot sa imi ntreaca zilele de la inceputul acestei luni plus zilele de concediu care mi-au mai ramas pana lin momentul de fata ca sa pot pleca cat de repede.Multumesc!
Buna ziua.Lucrez in cadrul unei unitati de 2 ani si 2 luni.De aproximativ o luna am trecut din funcia de cofetar la cea de vanzator in cadrul aceleasi unitati.Mi s-a spus ca nu mai am dreptul la concediul de odihna in urma acestei schimbari.As vrea sa stiu daca e corect acest lucru.