avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate beatricemanchevici

Activitate beatricemanchevici

Bună, va rog sa ma ajutați în legătură cu calculul indemnizatie pentru creșterea copilului, se calculează salariul net sau brut?
Bună ziua, poate cineva sa ma ajute cu niște informații despre cum as putea sa întru în posesia diplomei de calificare pierdute? Calificarea a fost făcută în 2005,in București iar proprietarul unde am stat în chirie mi-a aruncat actele. Se mai poate recupera?
Bună ziua, se poate sa ma ajutați cu un răspuns, am dori sa facem cununia civila însă partenerul meu are câteva amenzi de circulație, ne afectează cumva la depunerea actelor sau trebuie achitate înainte?
Bună ziua, am o mare problema tatăl meu a făcut din senin o criza de epilepsie în Olanda , a fost găsit în stare inconștientă cu hipotermie și hipoglicemie, a fost solicitata ambulanța și a stat internat 2 zile pe terapie intensiva și 3 zile pe salon pentru investigații, nu au găsit cauza, analizele au ieșit toate bune, problema era ca în țară și acolo nu avea asigurare, era în vizită, la externare nota de plata a fost 12.000 euro, toate astea s au întâmplat în noiembrie 2017,si nu ni sa cerut plata, am crezut ca putem plăti în tara asigurare și ei sa deconteze, nu am reușit și nici cei de la spital nu au mai sunat, însă acum au revenit precum ca li se întorc scrisorile înapoi la spital. În momentul de fata este asigurat în țară începând cu luna ianuarie, puteți sa îmi spuneți ce am putea face în legătură cu nota de plată? Și dacă nu se plătește ce se poate întâmpla ?
Răspuns la discuția Bani falsi
Am inteles, la sectia de politie mi s-au oferit putine informati, in afara faptului ca am dat doar o declaratie si aia scrisa de mana lor, in rest nimic. Am vreo sansa sa imi recuperez bani? Nu mi se pare normal sa iesi dintr-o banca cu bani falsi si sa te faci de rusine pentru ca ei nu sunt in stare sa verifice bani. La ora la care sa intamplat bani nu aveau cum sa fie intrati de dimineata in banca de la un client.Si plangerea catre functionara de la banca trebuie sa o depun la sectia de care apartin sau la care am dat declaratia ? Va multumesc frumos
Răspuns la discuția Bani falsi
Am fost dusa cu masina politiei la sectie si acolo am dat doar o declaratie scrisa de mana lor, si atat.Mi-au zis ca nu sunt ei in masura sa mergem la banca respectiva si ca dosarul merge mai departe. Problema este cum pot eu dovedi ca bani vin din banca, am fost controlata in schimbul valutar daca mai am alta valuta, practic eu am chitanta de la banca la ora 9,19 dimineata si la 9,33 sa anuntat politia,in mod normal bani la ora respectiva trebuiau veriicati in banca, acei bani care mi s-au dat nu au fost bagati prin aparatul de verificat in banca,doar la schimbul valutar.
Discuție Bani falsi
Buna ziua, am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si as avea nevoie de niste sfaturi, poate s-au mai confruntat si alte persoane , am primit o suna de bani prin money gram, si i-am ridicat din banca, bani au fost in dolari, ca sa ii fi ridicat in lei direct din banca pierdeam 70 lei la schimbul valutar asa ca am ales sa ii ridic in dolari si sa ii schimb intr-un schimb valutar, zis si facut, am ridicat cei 700 de dolari iar la schimbul valutar unde am fost sa ii schimb 100 dolar erau falsi, au chemat politia am dat declaratii si mi-au spus ca dosarul va merge mai departe, intrebarea mea este, eu nu am fost cu politia la banca respectiva, nu am depus plangere contra banci pentru acei bani, doar am dat o declaratie si de acum1 sapt nu ma contactat nimeni. Ma poate ajuta cineva ?