avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Activitate 1916alexandru

Activitate 1916alexandru

Răspuns la discuția cim perioada determinata
despre ce articol din cm este vorba?se mai poate si cu acordul partilor?
Răspuns la discuția cim perioada determinata
in cazul in care conducatorul unitatii specifica pe cererea de demisie ca renunta la perioada de preaviz pot pleca fara sa am probleme?
Discuție contract
Va rog sa -mi spuneti ce tip de contract (mandat,cim ,conventie civila ) se poate incheia cu presedintele si comisia de cenzori din cadrul unui car de pensionari care au fost alesi in adunarea generala pe timp de 4 ani si cu o indemnizatie lunara.
Va rog sa imi spuneti daca la un cim pe perioada determinata a fost stipulata si conditia de preaviz angajatul trebuie sa tina cont so de acest lucru in cazul in care doreste sa-si incheie mai devreme activitatea prin demisie.
Răspuns la discuția nulitatea unui contract de munca
Nu are mentionata nicio perioada de proba.
Daca s-a incheiat un cim si persoana nu s-a prezentat nicio zi la serviciu se poate face incetarea cim cu art 56lit d? sau este vorba de alt articol pentru inchiderea acestui contract.
Răspuns la discuția inchidere cim prin pensionare
da
Răspuns la discuția inchidere cim prin pensionare
Va rog sa imi spuneti cum este corect in acest noment sa intocmesc decizia de incetare a cim
Răspuns la discuția inchidere cim prin pensionare
CU ART 56 LIT C
Cu data de 01.08.2016 s-au depus actele pentru pensionare ( varsta standard si stagiul complet de cotizare)Iintrebarea mea este daca s-a emis corect decizia de incetare a cim cu data de 01.09.2016 mentionand ca s-a depus o cerere de catre persoana in cauza pentru incetarea activitatii.Fac o paranteza si mai mentionez faptul ca persoana in cauza conf Art.56 C.mun.trebuia sa iasa la pensie anul trecut deci in 2015 luna mai.