Va rog sa -mi spuneti ce tip de contract (mandat,cim ,conventie civila ) se poate incheia cu presedintele si comisia de cenzori din cadrul unui car de pensionari care au fost alesi in adunarea generala pe timp de 4 ani si cu o indemnizatie lunara.
Va rog sa imi spuneti daca la un cim pe perioada determinata a fost stipulata si conditia de preaviz angajatul trebuie sa tina cont so de acest lucru in cazul in care doreste sa-si incheie mai devreme activitatea prin demisie.
Daca s-a incheiat un cim si persoana nu s-a prezentat nicio zi la serviciu se poate face incetarea cim cu art 56lit d? sau este vorba de alt articol pentru inchiderea acestui contract.
Cu data de 01.08.2016 s-au depus actele pentru pensionare ( varsta standard si stagiul complet de cotizare)Iintrebarea mea este daca s-a emis corect decizia de incetare a cim cu data de 01.09.2016 mentionand ca s-a depus o cerere de catre persoana in cauza pentru incetarea activitatii.Fac o paranteza si mai mentionez faptul ca persoana in cauza conf Art.56 C.mun.trebuia sa iasa la pensie anul trecut deci in 2015 luna mai.