avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate elelauraa

Activitate elelauraa



Antoanela Geaman a scris:

puteți solicita băncii un extras de cont din acea perioada prin care sa faceti dovada


Din pacate, nu am avut și nu am cont la banca respectiva, o sa merg sa întreb și acolo dacă îmi pot da cumva vreo dovada in baza actului de identitate


Antoanela Geaman a scris:

puteți solicita băncii un extras de cont din acea perioada prin care sa faceti dovada


Din pacate, nu am avut și nu am cont la banca respectiva, o sa merg sa întreb și acolo dacă îmi pot da cumva vreo dovada in baza actului de identitate
Ne-am mutat acum 2 ani intr-un nou ansamblu rezidențial. Înainte de a semna contractul, ni s- cerut suma de 1500lei - un depozit pentru plata utilităților pana le trecem pe numele nostru. Am achitat, am semnat contractul și asta a fost tot. La aprox 6-7 luni am fost chemați la administrație sa ne luam restul de bani, dar din lipsa de timp, nu am ajuns și alți vecini care nu se mutaseră in același timp cu noi au mai primit aprox 150lei și am crezut ca oricum nu are rost sa mergem pt ca nu mai primim nimic. După 2 ani am primit o factura in valoare de aprox 800 lei și informația ca plata de 1500 lei nu se găsește nicăieri. Nu am păstrat chitanța de la banca atât de mult timp pt ca am crezut ca nu mai e nevoie, dar acum dezvoltatorul ma pune la plata. Legal, cât trebuie păstrată o factura de genul?
Am un teren de vanzare de peste 1000mp, zona super liniștita, nu sunt probleme absolut deloc, dar de fiecare data când posibili cumpărători se duc in zona, cel puțin unul din vecini se baga și le spune ca e zona super nasoala, ca pământul tine apa sau diverse minciuni. Ce as putea sa fac in acest caz?
Răspuns la discuția Mostenire
Este vorba de un apartament cu 2 camere, la cat ar avea sotul dreptul in caz ca moare sotia?
Răspuns la discuția Mostenire
Si daca el decedeaza primul, fetele pe care le are dintr-o casnicie anterioara, au vreun drept?
Discuție Mostenire
Buna ziua!
Se da urmatorul caz: parintii, care au impreuna un copil cumpara un apartament impreuna, tatal moare, iar mama se recasatoreste (in prezent aprox. 20 ani de la a doua casatorie). Avand in vedere ca este mostenire, apartamentul va ramane strict copilului si sotiei sau va avea dreptul si actualul sot?
Buna ziua!
Lucrez la o firma in depozit cat si pe teren, ne-au dat uniforma (pantaloni,tricouri,vesta,bluza, sapca ), nu am contractul de munca la mine sa vad daca scrie ceva de purtarea ei, dar un coleg de-al meu a fost vazut purtand caciula (neagra) si a fost avertizat sa nu o mai poarte (este foarte frig, iar in depozit este curent). Au voie sa ne faca ceva daca purtam o caciula in conditii de iarna ..e facuta practic sa ne protejeze...Cu ce articol le pot ''da peste nas'' in caz ca imi spun ceva sau ma ameninta ca ma dau afara?
Răspuns la discuția Preaviz demisie
20 zile lucratoare conform legii nr.53/2003; dar vream sa stiu cum se calculeaza aceste 20 zile...in contract am durata muncii ca fiind 8h/zi, 40h/saptamana...nicidecum 24h/zi
Discuție Preaviz demisie
Buna ziua!
Lucrez in domeniul turismului 12h/zi 2 zile si 2 zile libere si doresc sa imi dau demisia, deoarece sunt pusa sa fac si alte munci inafara celei pentru care am fost angajata, dar in acelasi timp vreau sa plec si in termeni buni cu angajatorii. Care ar fi perioada de preaviz, avand in vedere ca doresc incetarea contractului incepand cu data de 23.09.2016?